2 Φεβ 2012

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ


Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών διοργανώνει το 1ο παιδικό αποκριάτικο πάρτυ το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων στις Καλυθιές, στο ισόγειο του κτιρίου της πρώην ΔΕΥΑΚ.
"Γονείς πάρτε τα παιδιά σας και αφήστε τα να διασκεδάσουν όπως αυτά γνωρίζουν".

ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ "ΦΑΡΟΥ"


Με απόφαση του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών, το ισόγειο γραφείο που φιλοξενούσε τα ΚΕΠ (κάτω από τα γραφεία του Απόλλωνα Καλυθιών) παραχωρήθηκε, για χρήση, στον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό σύλλογο "Ο ΦΑΡΟΣ".
Ήδη τα μέλη του συλλόγου σήκωσαν τα μανίκια και ξεκίνησαν την ανακαίνιση του γραφείου με τη χορηγία υλικών από την επιχείρηση ΣΤΑΥΡΗΣ ΟΕ.
Στόχος είναι τα γραφεία να μετατραπούν σε χώρο πολιτισμού και παράδοσης αφού μελλοντικά θα τοποθετηθούν βιτρίνες που θα φιλοξενούν αντικείμενα και φορεσιές του περασμένου αιώνα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο ερασιτεχνικός Θεατρικός Ομιλος Καλυθιών θα παρουσιάσει την κωμωδία του Κώστα Καντά "Ο αστυνόμος της Κάτω και της Ανω Κερατούς".
Οσοι και όσες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ας απευθύνονται στον κ. Κωνσταντίνο Τσαβαρή στο τηλέφωνο 6939412072

Ο ΦΑΡΟΣ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ



Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Καλυθιών «Ο Φάρος» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρώην πρόεδρο και νυν μέλος του συλλόγου μας, Σάββα Πολυχρόνη και την οικογένειά του για το θάνατο του πατέρα του, Σταύρου Πολυχρόνη.

  Σε συνεδρίαση, την 1η Φεβρουαρίου 2012, αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Αντί στεφάνου, να δωθεί χρηματικό ποσό στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας».
  2. Να μεταφέρει την προγραμματισμένη εκδήλωση για την τρίτη ηλικία, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και να την ονομάσει «Σταύρος Πολυχρόνης» στην μνήμη του αείμνηστου κοινοτάρχη Καλυθιών.
  3.  Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΖΕΣΤΗ ΡΟΔΟΣ


Την στιγμή που όλη η Ελλάδα είναι στην κατάψυξη, κυριολεκτικά (λόγω καιρού) και μεταφορικά (λόγω οικονομικής κρίσης) η Ρόδος μοιάζει να είναι βγαλμένη από... άλλη χώρα.
Ο ήλιος κάθε πρωί βγαίνει και μας προσφέρει τη ζεστασιά του (με τις νύκτες πάντως να είναι πολύ παγωμένες για τα δεδομένα του νησιού) και μας στέλνει μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας. Η τουριστική σεζόν πλησιάζει (100 ημέρες έμειναν) και με σύμμαχο τον ήλιο θα υποδεχθούμε τους Ευρωπαίους τουρίστες που μας αγαπούν και δεν έχουν καμία σχέση με τις κυβερνήσεις τους που θέλουν να δουν την Ελλάδα υποταγμένη.
* Τα μικρά παιδιά σίγουρα λαχταρούν να δουν και να ζήσουν μία... άσπρη μέρα αλλά με τέτοια οικονομική στενότητα το χιόνι που έχει ασπρίσει όλη την Ελλάδα μόνο "πονοκεφάλους" προκαλεί στους οικογενειάρχες που πρέπει να βάλουν βαθιά στο τσέπη για να διατηρήσουν τα σπίτια ζεστά. 

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...