29 Μαΐ 2009

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ



Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση επικρατούσε χθες το πρωί στην περιοχή της Φράγκας, εκεί που υποτίθεται ότι ο δήμος μας έχει δημιουργήσει σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών. Εδώ και έναν μήνα δεν είχε γίνει αποκομιδή με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι αφόρητη. Ο δρόμος είχε κλείσει από τα σκουπίδια, το ρέμα είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο και η βρώμα ήταν αφόρητη.
Χθες από τα ξημερώμετα προσπαθούσαν μηχανήματα του δήμου να... σουλουπώσουν την κατάσταση αφού θα πήγαινε κόσμος στον Αϊ Γιάννη για τα εγκαίνια της Ανάληψης (το πρωί) και το χορό των βοσκών (το βράδυ).
Δυστυχώς πλέον υπάρχει θέμα ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ και μόνο με καταγγελίες και μηνύσεις θα αναγκαστεί ο δήμος να αλλάξει τα δεδομένα.
Μπορεί η σκέψη να υπάρχει ένας χώρος στον οποίο θα πετάγονται μπάζα να είναι σωστός προκειμένου να γλιτώσουν από τους ασυνείδητους (σχεδόν ΟΛΟΙ ΜΑΣ) βουνά και ποτάμια, όμως και ο χώρος αυτός πρέπει να είναι σωστά σχεδιασμένος και να υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες.
Αυτή η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και μάλιστα σε χώρο όπου δίπλα εργάζονται ΑΝΘΡΩΠΟΙ δείχνει με τι προχειρότητα αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή το πρόβλημα των σκουπιδιών.

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ



Το πρωί της Πέμπτης ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος έκανε τα εγκαίνια του μοναστηριού της Ανάληψης που κατασκευάστηκε στην περιοχή του Αϊ Γιάννη με έξοδα της οικογένειας του κ. Στέργου Ιατρίδη.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;



Αντε να βάλουμε ένα κουίζ; Βρείτε ποια είναι αυτά τα δύο παιδιά (χρόοοονιαααα πριν) της φωτογραφίας;
Οποιος τους βρει κερδίζει μία εβδομάδα διακοπές στα ενοικιαζόμενα δωμάτια του Φαληρακίου...

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...