1 Ιουν 2012

ΣΤΑ... ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Από την Χρυσή Αυγή εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Την Τετάρτη το απόγευμα συναγωνιστές του πυρήνα της Χρυσής Αυγής Ρόδου μετά από πρόσκληση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Καλυθιών-Φαληρακίου συγκεντρώθηκαν με πλήθος κατοίκων σε καφετέρια στην παραλία Φαληρακίου. Η πρόσκληση που είχε προηγηθεί ήταν περισσότερο κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους και το δημοτικό συμβούλιο, αφού στις επανειλημμένες προσπάθειες αναζήτησης λύσεων από άλλους πολιτικούς φορείς και πολιτικά κόμματα δεν βοηθήθηκαν καθόλου.
Τα προβλήματα των κατοίκων των περιοχών αυτών (που θεωρούνται «φιλέτο» στην τουριστική βιομηχανία της Ρόδου) είναι η λαθρομετανάστευση, με καταυλισμούς λαθρομεταναστών που είτε έχουν κάνει καταλήψεις κτηρίων είτε ασυνείδητοι τους ενοικιάζουν δωμάτια. Οι «γειτονιές» των λαθρομεταναστών έχουν γίνει εστίες παραβατικότητας και παρανομίας, αφού ασχημονούν συνεχώς, επιδίδονται σε κλοπές, ενοχλούν και παρενοχλούν ντόπιους και επισκέπτες, ενώ οι λαθρομετανάστες αποτελούν το φετινό καλοκαίρι την πλειοψηφία των εργαζομένων στον τουρισμό !!!

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ


Αναδημοσίευση από το rodosalarm.gr
«Ωρολογιακή βόμβα» οι λαθρομετανάστες στο Φαληράκι, που αναμένεται να πυροδοτηθεί από λεπτό σε λεπτό. Έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, αφού όπως σημειώνουν, υπάρχει έντονο πρόβλημα εγκληματικότητας, το οποίο αποδίδουν στους λαθρομετανάστες που ζουν ανάμεσά τους. Οι πολίτες ανησυχούν έντονα για τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει το πρόβλημα. Πιο πολύ ανησυχούν όμως που δεν γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τους παράνομους μετανάστες, που έχουν εγκατασταθεί στο Φαληράκι, τις Καλυθιές και στα γύρω χωριά, οι οποίοι επιδίδονται σε κλοπές και διαρρήξεις, θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο την τουριστική φήμη όλου του νησιού.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ


Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στο νησί της Ρόδου ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς το πρωί του Σαββάτου στις 11.00 θα επισκεφτεί τις Καλυθιές. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο κ. Σαμαράς θα σταματήσει στην πλατεία για να συνομιλήσει με τους κατοίκους ενώ προς τιμή του θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς τμήμα του χορευτικού εργαστηρίου Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ.
"Είναι τιμή για το χωριό μας να το επισκέπτεται ο αυριανός πρωθυπουργός. Οι Καλυθιές επί πολλές δεκαετίες τίμησαν τη μεγάλη παράταξη που δημιούργησε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής και είναι η μόνη που σήμερα μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Ολοι με μπροστάρη τον Αντώνη Σαμαρά θα δουλέψουμε για να ξαναβρούν οι Ελληνες το χαμόγελό τους", είπε στο blog ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Καλλιθέας Στέφανος Κυριαζής.   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ
ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ                             
                                                                                                  ΚΑΛΥΘΙΕΣ 31-5-2012
                                                                              
                                                                       
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙΟΤΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΗΛ. 6944015183

ΘΕΜΑ :ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΜΩΣ   


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΜΩΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ
ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Η ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΝΕΟΚΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.


Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...