11 Απρ 2012

ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ





Η πρώτη προσπάθεια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλυθιών για επιχειρηματικότητα παρουσιάστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην έκθεση τοπικών προϊόντων στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλάς. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός με ποσοστό 30% συμμετέχει στην εταιρεία ECOBALANCE (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΜΠΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ) που έχει δημιουργήσει προϊόντα καθαρισμού με βάση τα παράγωγα της ελιάς. Τα καθαριστικά φτιάχνονται στο ελαιουργείο καλυθιών με οικολογικό τρόπο και στόχος είναι να προωθηθούν άμεσα στην αγορά με έμφαση τον επαγγελματικό τομέα. 

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ


Ο ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του Απόλλωνα Καλυθιών, Σάββας Φιλιππάκης είναι ο τελικός κάτοχος του ποδηλάτου που βγήκε σε λαχειοφόρο αγορά από τον αθλητικό μας σύλλογο. Αρχικά, στην κλήρωση, το ποδήλατο είχε κερδίσει ο κ. Ανδρέας Μπότσης που τελικά αποφάσισε να το δωρίσει στις ακαδημίες του Απόλλωνα. Μετά από κλήρωση μεταξύ των νεαρών παικτών τυχερός αναδείχθηκε ο Σάββας Φιλιππάκης. 

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ

«Ιδού αναβαίνομεν εις Ιεροσόλυμα...» 
 ΘΩΜΑ Ε. ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΥΠΟΔ/ΝΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ-ΘΕΟΛΟΓΟΥ 

 Μπήκαμε ήδη στην Αγία και Μ. Εβδομάδα.Την εβδομάδα των «Αγίων Παθών».
Η εβδομάδα αυτή αποτελεί το κέντρο της πνευματικής ζωής της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Τα Άγια και Σεπτά Πάθη του Κυρίου ελάχιστους ανθρώπους αφήνουν ασυγκίνητους!
Μόνο οι πoρωμένες από το κακό και την αμαρτία ψυχές παραμένουν απαθείς και ασυγκίνητες μπροστά στο Σταυρό και στον Επιτάφιο!
Οι ύμνοι των ημερών αυτών είναι ύψιστου ποιητικού κάλλους και μουσικής αξίας οι οποίοι μεταρσιώνουν ψυχές.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...