13 Ιαν 2010

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ






Σήμερα στελέχη της δημοτικής αρχής Καλλιθέας (Ιατρίδης-Ρηνιού-Κωνσταντίνου-Κωβαίος) και εκ των εργολάβων της εταιρείας που κατασκευάζει το κλειστό (Μπράτιτσης) ξενάγησαν τους αθλητικογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία στο γήπεδο μπάσκετ που κατασκευάζεται στην περιοχή Λιβάδι Καλυθιών-Φαληρακίου. Παρούσα και η υπεύθυνη αθλητισμού της Νομαρχίας Δωδεκανήσου κυρία Ανδριάννα Μπαφίτη.
Οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους από τις εξέδρες μέχρι τα θεωρεία επισήμων. Το κλειστό που αν δεν υπάρξει πρόβλημα χρηματοδότησης θα ολοκληρωθεί μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο θα έχει 1000 θέσεις στις κτιστές εξέδρες, ενώ η χωρητικότητά του θα φτάσει μέχρι τους 2000 θεατές αν τοποθετηθούν λυόμενενες πίσω από τις μπασκέτες και ειδικά καθίσματα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.
Το κλειστό κατασκευάζεται με προδιαγραφές FIBA σε ότι αφορά τα αποδυτήρια, τον φωτισμό και τον εξοπλισμό.
Πέρα από αθλητικές εγκαταστάσεις θα μπορεί να φιλοξενεί εκδηλώσεις όπως συνέδρια, εκθέσεις, ομιλίες, συναυλίες, θέατρο κτλ.
Ο δήμαρχος Καλλιθέας σημείωσε ότι λείπουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τον συνολικό προϋπολογισμό των 6,7 εκ. ευρώ και ήδη βρίσκεται σε επαφές με στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τη χρηματοδότηση. Γι' αυτό το λόγο πριν μία εβδομάδα στο νέο κλειστό ξεναγήθηκαν οι βουλευτές Ζωίδης, Κουσουρνάς και ο νέος Περιφερειάρχης κ. Μπρακουμάτσος.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...