6 Ιουν 2012

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ









 Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε για άλλη μία φορά η Φιλαρμονική μας που το βράδυ της Τρίτης συμμετείχε σε μουσική βραδιά στη Λίνδο. Ο αρχιμουσικός Γιώργος Μαλωίνας και οι μουσική της φιλαρμονικής Καλλιθέας κέρδισαν το χειροκρότημα ακόμη και των Γερμανών μελών της Φιλαρμονικής από τη Βαυαρία BAD LIEBNZELL BIENBERG που βρίσκεται στο νησί μας για σειρά εμφανίσεων. Το ταξίδι της Γερμανικής φιλαρμονικής χρηματοδοτεί η κυβέρνηση της Αγγελα Μέρκελ στα πλαίσια ενεργειών για συνεργασία με την Ελλάδα στον τομέα του πολιτισμού.
Το μουσικό επίπεδο της φιλαρμονικής Καλλιθέας είναι σε υψηλό επίπεδο ενώ πρέπει να σημειωθεί πως είναι η φιλαρμονική με τις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις στο νησί της Ρόδου. Εδώ και πολλά χρόνια όλοι έχουν αναγνωρίσει το έργο που γίνεται στις Καλυθιές από τον Γιώργο Μαλωίνα και συνεχώς η φιλαρμονική δέχεται προσκλήσεις για να δώσει το παρών σε διάφορες εκδηλώσεις.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ


To blog δέχθηκε καταγγελία από λουόμενους στην παραλία Τραουνού για επιχειρηματίες που ενοικιάζουν άλογα σε τουρίστες και δεν φροντίζουν για καθαριότητα των ακαθάρτων. Τα άλογα, χωρίς να ευθύνονται, κάνουν την ανάγκη τους μπροστά στους τουρίστες και οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες τους αδιαφορούν για ότι μένει πάνω στα βότσαλα, δίπλα στα κύματα.
Η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική της κατάστασης που υπάρχει κάθε φορά που τα άλογα κάνουν βόλτα δίπλα στη θάλασσα.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ









Με σύνθημα «Πράσινη Δράση, Καθαρά Δάση» στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών , οργάνωσε επίσκεψη στο άλσος Καλλιθέας την Τρίτη 5 Ιουνίου, με τη συμμετοχή μαθητών εκπαιδευτικών και γονέων του Σχολείου. Οι μαθητές παράλληλα με την εθελοντική τους προσφορά στον καθαρισμό του Δάσους, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη ανάρτηση πινακίδων και ζωγραφιών σε ορισμένα σημεία του δάσους που οι ίδιοι έφτιαξαν, δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για «δάση καθαρά, χωρίς σκουπίδια». Η εκστρατεία υλοποιήθηκε, χάρη στην ευγενική προσφορά του κ. Καφετζή Μιχαήλ , που διέθεσε, αφιλοκερδώς, το λεωφορείο του για τη μεταφορά των μαθητών στο άλσος και την επιστροφή τους στο σχολείο.
Η δράση χαρακτηρίστηκε από μεγάλη επιτυχία, με την ελπίδα να λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά με νέες  ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξη νέων δράσεων προσφοράς για το περιβάλλον.

Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ


Το διοικητικό συμβουλίου του χορευτικού εργαστηρίου Τερψιχόρη ευχαριστεί θερμά όλους όσοι προσφέρουν δώρα για την πραγματοποίηση της λαχειαγοράς μας.

o   Smart shoes
o   Τσίκκης Γιώργος
o   Elena’s Corner
o   Μανώλης Κώστας
o   Mini Market Αλαφάκης
o   Klik Café
o   Πιτσαρία Λεβέντης
o   Μεζέ – Μεζέ
o   Serafino Bar
o   Ο καφενές του Δημητράκη
o   Παραδοσιακό Καφενείο «ο Τόπος μας»
o   Diva Boutique
o   Μουσικόραμα
o   Euro Star
o   Φαρμακείο Κανταρτζή Γεωργία
o   Οβελίξ Fast Food
o   Σέβα Κώστα (Καντίνα)
o   Βιβλιοπωλείο «Τρενάκι»
o   Μike’s Ζαχαροπλαστείο
o   Super Market Τσαμπίκος
o   Οβελιστήριο Τ’ αλώνια
o   Μini Market Kαραγιάννης
o   Mωβ Club
o   Bon- Bon
  Το πρώτο δώρο το κέρδισε η Σαββούλη Κατερίνα «Μουσικόραμα»
*  Το χορευτικό εργαστήρι Τερψιχόρη ευχαριστεί
Θερμά την επιχείρηση ELENAS CORNER για την
Στήριξη προς το σύλλογο προσφέροντας για 2 συνεχόμενες
Χρονιές μπλουζάκια σε όλες τις χορευτικές ομάδες της
Τερψιχόρης.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...