30 Ιαν 2009

ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ... ΞΥΛΟΥ

Δεν πρόλαβε να τελειώσει η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας αφού ήταν τέτοια η ένταση που ήρθαν στα χέρια οι Βασίλης Ψυλλάκης (μειοψηφία) και Νίκος (Μανωλάγκας) ανεξάρτητος που προέρχονται από τα Κοσκινού.
Την στιγμή της κορύφωσης της έντασης ο Μανωλάγκας ζήτησε με έντονο ύφος από τον Ψυλλάκη να σταματήσει να χαμογελάει στην ένταση, και ο Ψυλλάκης σηκώθηκε και είπε στον δήμαρχο ότι "θα είναι υπεύθυνος για ότι συμβεί".
Ακολούθησαν έντονοι διάλογοι στον διάδρομο με εκφράσεις που δεν μπορούν να γραφτούν και τελικά μετά από μία προσβλητική φράση ο Ψυλλάκης πέταξε ένα τασάκι προς τον Μανωλάγκα. Μπήκαν στην μέση οι ψυχραιμότεροι και γλιτώσαμε τα χείρότερα.
Η συνεδρίαση θα επαναληφθή (με κράνη και πανοπλίες) την προσεχή Δευτέρα.
Ανάμεσα στις δύο παρατάξεις επικράτησε μεγάλη ένταση αφού η πλειοψηφία προσπάθησε να ορίσει σε διοικητικά συμβούλία τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους.
Η μειοψηφία αντέδρασε έντονα και παρουσίασε επιστολή διευθύντριας του Υπουργείου Εσωτερικών που επισημαίνει ότι τις θέσεις πρέπει να καταλαμβάνουν σύμβουλοι της μειοψηφίας.
Ο πρόεδρος του ΔΣ Γιάννης Φλεβάρης χαρακτήρισε "ψευδεπίγραφη εγκύκλιο" την επιστολή της διευθύντριας του υπουργείου και είπε ότι "δεν την αποδέχεται".
Κουβέντα στην κουβέντα χάθηκε ο έλεγχος και επιστρέψαμε στις παλιές κωμικές καταστάσεις....

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...