15 Νοε 2009

Η ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΗΣ 8ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ



Φωτογραφίες από την απίστευτη νεροποντή της Κυριακής 8 Νοεμβρίου που αν κρατούσε ακόμα λίγο θα είχε τραγικές συνέπειες. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν έξω από το καφέ-μπαρ ΚΛΙΚ και δείχνουν ότι οι δρόμοι του χωριού είχαν μετατραπεί σε ποτάμια. Οι ζημιές που έγιναν (μπήκαν νερά σε σπίτια πριν το νεκροταφείο) ήταν ελάχιστες μπροστά στην ποσότητα νερού που έπεσε για μία ώρα περίπου.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Γεμάτο ποδόσφαιρο ήταν το Σαββατοκύριακο, για όλες τις ηλικίες.
Για το ανδρικό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Δωδεκανήσου ο Ερμής Καλυθιών αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στο Βάτι κόντρα στον τοπικό Διαγόρα. Η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να πάρει σημαντική νίκη αφού οι Βατενοί έπαιξαν για 75' με παίκτη λιγότερο (αποβολή).
Ο Ερμής μάλιστα κινδύνεψε να δεχθεί και τέρμα στην επανάληψη, αλλά ο πολύ καλός τερματοφύλακάς του Καραγιάννης εκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις.
Η σύνθεση του Ερμή: Καραγιάννη, Μαχαιρίδης (93' Στάθης), Παπαγεωργίου (68' Καντής), Κίτσος, Κατσιδώνης, Κιάρρι, Αττιτής, Μαυρομούστακος, Κυριαζής (91' Κώστας Γαλατάς), Μανέττας, Βασιλόπουλος.

Ο Απόλλων Καλυθιών για τη Β' κατηγορία νίκησε το Σάββατο στις Καλυθιές 4-1 τον αδύναμο (ουραγός) Ιάλυσο 97' με 4-1.
Μόλις στο 3' ο Κισσανάκης πέτυχε το 1-0, ακολούθηκε το 2-0 στο 8' με σκόρερ τον Τσοπάνογλου, ενώ άλλα δύο γκολ μπήκαν στην επανάληψη. Στο 50' ο Κισσανάκης έκανε το 3-0 ακι στο 78' ο Μπρισνόβαλης το τελικό 4-1. Η ευκολία του παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Νίκο Ταχαραμάνη να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες από τα φυτώρια των ακαδημιών.
Η σύνθεση: Κακοσαίος, Ηλίας, Μοσχιδιού, Κώστας, Λαζαρίδης (35' Γ. Κυριαζής), Τσοπάνογλου (70' Μπρισνόβαλης), Κόκα, Πένεφ, Κοσμάς, Κισσανάκης, Γ. Βιτσέντζος (60' Ν. Τσίττας).
* Λόγω ρεπό οι εφηβικές ομάδες του Απόλλωνα και του Ερμή έδωσαν μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι. Το τελικό σκορ 4-1 υπέρ του Απόλλωνα.


* Το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο Καλυθιών φιλοξενήθηκε παιδικό τουρνουά της ΕΠΣΔ με την συμμετοχή παιδιών γεννηθέντα τα έτη 1998-1999-2000 και με την συμμετοχή των παιδικών ομάδων Απόλλων και Ερμή.



* Για το γυναικείο πρωτάθλημα το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Καλυθιών Σταυρός - ΕΝΑ Αφάντου 8-1. Στίς φωτογραφίες ο Σταυρός με τη ροζ εμφάνιση.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...