23 Σεπ 2008

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Με σημαντικότερο εύρημα την εγκατάλειψη πολλών τουριστικών καταλυμάτων κυρίως στην Κω, το Φαληράκι και τον παραδοσιακό οικισμό της Λίνδου, ολοκληρώθηκε το έργο της αποτύπωσης της πραγματικής εικόνας που παρουσιάζουν οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις που λειτουργούν στην περιοχή μας. Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ενδιαφέρουσας αυτής μελέτης, που εκπόνησε η ΔΕΤΑΠ, συμμετέχοντας σε ειδικό πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού, έγινε χθες στο Επιμελητήριο.
Ο Διευθυντής της ΔΕΤΑΠ Χαράλαμπος Λουκαράς, μιλώντας στον ΠΑΛΜΟ υπογράμμισε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την εγκατάλειψη των τουριστικών καταλυμάτων σε συνδυασμό με την ανέγερση δεκάδων πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων θα λειτουργήσει ως ντόμινο δυσμενών εξελίξεων στον συγκεκριμένο κλάδο.

ΠΑΙΞΤΕ, ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ

Karagiozides

Visit Kapsimo.Gr

ΕΤΣΙ... ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ





Αυτή είναι η πίσω πλευρά του φράγματος στον Αι Γιάννη. Τα κατασκευαστικά λάθη είναι εμφανή και φανερώνουν γιατί δεν συγκρατείται το νερό.
Εργολάβοι υποστηρίζουν ότι η επισκευή είναι εύκολη και χωρίς μεγάλο κόστος. Αυτό που χρειάζεται είναι πολιτική απόφαση.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...