5 Μαΐ 2010

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι προτάσεις των διοικήσεων Ερμή και Απόλλωνα για το ενδεχόμενο συγχώνευσης.
Η πρόταση του Ερμή έχει ως εξής:
Κύριοι, Μέσα στο κλίμα των ημερών και μετά τις αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών των δύο Σωματείων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ερμή Καλυθιών συνεδρίασε στις 03.04.2010 και αποφάσισε να προτείνει τη συνεργασία των δύο ποδοσφαιρικών σωματείων.
Το γενικό πλάνο της συνεργασίας που σας προτείνουμε περιλαμβάνει:
• Τη μετονομασία του Ερμή Καλυθιών σε Απόλλων Καλυθιών προκειμένου η ομάδα την οποία όλοι αγαπήσαμε και μεγαλώσαμε μαζί της να επανέλθει στην Ά κατηγορία και να πρωταγωνιστεί στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο η οποία θα λειτουργεί και το τμήμα των υποδομών ( εφηβικό ).
• Τη μετονομασία του Απόλλων σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες Καλυθιών « Ερμής» στην οποία θα λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο τα τμήματα των ακαδημιών των δύο ομάδων τα οποία και θα συγχωνευτούν.
Η παραπάνω πρόταση έγινε με γνώμονα το συμφέρον και το μέλλον του Καλυθενού ποδοσφαίρου αλλά και για να επέλθει η ηρεμία στις τάξεις των φιλάθλων και των οικογενειών του χωριού μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΖΕΛΛΗΣ ΣΑΒΒΑΣ


Η πρόταση του Απόλλωνα αναφέρει:

Προς ΑΟ Ερμή
Ο ΑΣ Απόλλλων Καλυθιών καλεί πενταμελή επιτροπή του αδελφού σωματείου αποτελούμενη από τον πρόεδρο και τέσσερα στον αριθμό μέλη, ώστε να προχωρήσουν σε συζητήσεις που αφρούν το μέλλον των δύο σωματείων την Δευτέρα 10 Μαϊου και ώρα 8.00 μ.μ.
Σας γνωστοποιούμε ακόμη μια φορά πως το ιστορικό όνομα της ομάδας μας δεν τίθεται προς καμία συζήτηση και διαπραγμάτευση και επαναλαμβάνουμε πως όλες οι συζητήσεις γίνονται με γνώμονα το καλό του σωματείου μας.
Με τιμή ο πρόεδρος Πανορμίτης Βιτσέντζος,
Ο γραμματέας Σταμάτης Αργυρού

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...