7 Μαΐ 2010

ΓΕΜΙΣΕ ΛΥΜΑΤΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ







Μία περίεργη υπόθεση έκανε άνω-κάτω την τουριστική περιοχή Φαληρακίου το πρωί της Παρασκευής. Από σωλήνες του ξενοδοχείου SUN PALACE άρχισαν να βγαίνουν λύματα στη λεωφόρο Καλλιθέας με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο κεντρικός δρόμος αλλά και η οδός Τιμοκρέωοντα που οδηγεί στην παραλία.
Αμεσα κινητοποιήθηκε συνεργείο της ΔΕΥΑΚ προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά στο δίκτυο σύνδεσης του ξενοδοχείου με το αποχευτευτικό σύστημα. Το συνεργείο της ΔΕΥΑΚ, ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Τσαλίκης, ο διευθυντής της ΔΕΥΑΚ κ. Χαραλάμπης και ο διευθυντής του ξενοδοχείου SUN PALACE έκαναν λόγο για δολιοφθορά (σαμποτάζ) σημειώνοντας ότι το φρεάτιο κτίστηκε, χθες βράδυ, με τσιμέντο ταχείας πήξης. Η καταγγελία για σαμποτάζ εξετάζεται, αλλά το δεδομένο είναι πως τουρίστες που περπατούσαν στη λεωφόρο Καλλιθέας κρατούσαν τις μύτες τους από τη βρώμα των λυμάτων που βγήκαν στην επιφάνεια.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...