18 Μαρ 2012

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ


ΝΕΟ WATER PARK ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ




Η εταιρεία Κυπριακών συμφερόντων AQUASOL που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο SUNPALACE στο φαληράκι ξεκίνησε ήδη την κατασκευή σύγχρονου water park. Ο χώρος που κατασκευάζεται βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο ΕΡΑΤΩ που πουλήθηκε από τους Καλυθενούς ιδιοκτήτες στην AQUASOL και θα αποτελέσει επέκταση του SUNPALACE. Οι εργασίες προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς αλλά είναι άγνωστο αν το έργο θα έχει ολοκληρωθεί με την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής περιόδου.
Πρόκειται για το δεύτερο water park στο Φαληράκι μετά από το τεράστιο του ομίλου Βασιλάκη. 

O ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ






Τον πρώτο εθελοντικό καθαρισμό στην παραλία Φαληρακίου πραγματοποίησαν το Σάββατο μέλη του Συλλόγου Ομπρελάδων. Περίπου 50 άτομα ξεκίνησαν από την περιοχή Καστρί και αργά το απόγευμα ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στο λιμανάκι Αγίων Αποστόλων.
Φέτος οι παραλίες μας είναι σε καλύτερη κατάσταση παρά τις συχνές βροχοπτώσεις. Πέρσι υπήρχαν παντού σκουπίδια εξαιτίας της τρομερή καταιγίδας της 29ης Ιανουαρίου που είχε προκαλέσει απίστευτες καταστροφές. 

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...