20 Μαΐ 2012

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΝΕΑΡΟΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-
Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) αλλοδαπού, στην Ρόδο
Χθες (19.05.2012) το βράδυ στην περιοχή Φαληράκι, στο 14ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου Λίνδου, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός παρέσυρε 19χρονο αλλοδαπό υπήκοο Σλοβακίας που κινούνταν πεζός.
Ο 19χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου απεβίωσε.
Ο 22χρονος οδηγός συνελήφθη.
Οι συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Οπως έμαθε το blog το θανατηφόρο συνέβη έξω από την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου όταν ο 19χρονος Σλοβάκος προσπάθησε να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου με αποτέλεσμα να τον κτυπήσει το αμάξι που είχε κατεύθυνση από Φαληράκι προς Ρόδο. Το πρωί της Κυριακής τα σημάδια στο δρόμο από τη μοιραία σύγκρουση ήταν εμφανή...

ΑΠΛΑ... ΥΠΕΡΟΧΟΙ!

























Ενα απίστευτο βράδυ πέρασαν όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Καλυθιών το Σάββατο. Τα μέλη του Χορευτικού Εργαστηρίου "Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ" έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αποθεώθηκαν.
Από νωρίς το απόγευμα η πλατεία γέμισε και λίγο μετά τις 7.00 ξεκίνησε η χορευτική πανδαισία.
Τα μικρά παιδιά του χορευτικού εργαστηρίου υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους παρουσίασαν παραδοσιακούς νησιώτικους και ηπειρώτικους χορούς και κέρδισαν θερμό χειροκρότημα. Περίπου 100 μικρά παιδιά έδειξαν πως τα μαθήματα του χειμώνα ήταν αποτελεσματικά.
Ακολούθησαν δύσκολοι χοροί με εξαιρετικές κινήσεις από τα ενήλικα μέλη του χορευτικού εργαστηρίου και όλο το βράδυ ο κόσμος δεν σταματούσε να χειροκροτεί.
Οι παραδοσιακές στολές ήταν μοναδικές και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του χορευτικού εργαστηρίου Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ.
Τους ευχαριστούμε για την μοναδική, απολαυστική βραδυά πολιτισμού που μας προσέφεραν.

Κάντε κλικ για να δείτε όλες τις φωτογραφίες από τη γιορτή της Τερψιχόρης

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...