27 Ιουλ 2010

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΡΡΗΣ


Έγινε το μεσημέρι της Δευτλερας στο γραφείο του Νομάρχη η ορκωμοσία του κ. Μπάμπη Σαρρή ως νομαρχιακού συμβούλου, που όντας δεύτερος επιλαχών της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας (ο κ. Μανώλης Χατζησάββας αρνήθηκε) παίρνει τη θέση του παραιτηθέντος Μανώλη Τριανταφύλλου.
Ο Καλυθενός Μπάμπης Σαρρής (υπάλληλος ΟΤΕ) θα παραμείνει Νομαρχιακός Σύμβουλος μέχρι το τέλος του έτους οπότε και ολοκληρώνεται η θητεία του τωρινού σχήματος.
Παρουσία του προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Σωτήρη Μπαμπάκα, του αντινομάρχη Γιάννη Χριστοφάκη και του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Βασίλη Υψηλάντη, ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης καλωσόρισε τον κ. Σαρρή, χαρακτηρίζοντάς τον αγωνιστή και γνώστη των προβλημάτων της περιοχής μας. Δεν παρέλειψε επίσης να κάνει ειδική μνεία και να ευχαριστήσει τον Μανώλη Τριανταφύλλου, «έναν καταξιωμένο σύμβουλο που πρόσφερε στο θεσμό».
Ο κ. Σαρρής τόνισε πως είναι δύσκολη η αναπλήρωση του Μανώλη Τριανταφύλλου, διαβεβαίωσε όμως ότι με αγωνιστική παρουσία και ως ενεργός πολίτης θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για τα θέματα της Δωδεκανήσου.
Από την πλευρά του, ο κ. Βασίλης Υψηλάντης έπλεξε το εγκώμιο τόσο του κ. Σαρρή όσο και του κ. Μανώλη Τριανταφύλλου, θυμίζοντας πως η παραίτησή του ήταν μια ένδειξη διαμαρτυρίας καθώς δεν προωθούνται λύσεις για τα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ

Αλλος ένας κάτοικος του χωριού μας είσε την οικία του να παραβιάζεται από ληστές. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου 34χρονος κάτοικος Κακυθιών κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Φαληρακίου ότι άγνωστοι μπήκαν στην οικία του τις βραδινές ώρες της Κυριακής, πιθανότατα από ανασφάλίστο παράθυρο, και αφαίρεσαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που περιείχε 4.500 ευρώ καθώς και χρυσά κοσμήματα αξίας 35.000 ευρώ σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντος. Για την υπόθεση αυτή πραγματοποιείται έρευνα με τη λήψη δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...