12 Μαρ 2011

ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤ' ΑΦΑΝΤΟΥ!



Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα ο Απόλλων στο γήπεδο Αφάντου με 2-0 επί του τοπικού ΑΕΡΑ. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης υπήρχε ένταση στις εξέδρες από τους Αφαντενούς φιλάθλους που τα είχαν κυρίως με τους διαιτητές αλλά και με παίκτες του Απόλλωνα.
Η κατάσταση ξέφυγε στο 2ο ημίχρονο όταν φίλαθλος μπήκε στο γήπεδο και κτύπησε με κουτουλιά τον παρατηρητή αγώνα Ηλία Βασιλαράκη.
Πάντως παρά την ένταση του αγώνα κανείς δεν πείραξε τους φιλάθλους του Απόλλωνα που βρέθηκαν στις εξέδρες ενώ στο γήπεδο υπήρξε επεισόδιο εις βάρος του Χρήστου Κίτσου.
Τα γκολ της σημαντικής νίκης του Απόλλωνα πέτυχαν οι Μουτσοντέμι (40') και Μαυρομούστακος (92')
* Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 114' αφού σημειώθηκε 12λεπτη διακοπή την στιγμή των επεισοδίων.
* Επειδή πάντα τα παιχνίδια ΑΕΡΑ-Απόλλων μετράνε πολύ σε επίπεδο... εντυπώσεων φέτος η Απολλωνάρα νίκησε δύο φορές τους... άσπονδους ποδοσφαιρικούς μας γείτονες. Πάντα τέτοια!
* Ακολουθούν δύο σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα μας. Την Τρίτη ο ημιτελικός κυπέλλου Απόλλων-ΑΟ Δικαίου και το Σαββατοκύριακο το ντέρμπι πρωταθλήματος Απόλλων-Αναγέννηση Ιαλυσού. Οι εξέδρες πρέπει να έχουν πολύ κόσμο και στα δύο παιχνίδια.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...