16 Μαΐ 2021

ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

 Survivor: Χαμός με James Καφετζή νικητή στη Ρόδο. Άφωνος, λαοθάλασσα, πανό,  κλαίει ο Ατζούν [φωτο, video]

Η "αυθόρμητη" εκρηκτική υποδοχή του James Καφετζής στην κεντρική πλατεία Φαληρακίου το βράδυ του Σαββάτου, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.
Το φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο από τις Καλυθιές μετά την αποχώρησή του από το reality Survivor αποθεώθηκε από φίλους και συγγενείς στη Ρόδο ενώ στο διαδίκτυο χιλιάδες σχόλια απ' όλη την Ελλάδα τον εξύμνησαν για το ήθος, την ευφυΐα και την στάση που κράτησε τους πέντε μήνες που βρέθηκε στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.
Η υποδοχή, από εκατοντάδες άτομα στο Φαληράκι, είχε ως αποτέλεσμα ποικίλα σχόλια σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο άλλα θετικά και άλλα αρνητικά.
Οι "φανς" του James έγραφαν, και γράφουν, για υποδοχή που άξιζε γιατί στο παιχνίδι οι συμπαίκτες του και η παραγωγή του έδειχναν κακία και απαξίωση ενώ εδώ στη Ρόδο είναι ο παίκτης που αγαπήθηκε με πάθος, πήγε κόντρα στην παραγωγή και άξιζε να είναι νικητής. "Ο χαρακτήρας του είναι πρότυπο για νέα παιδιά", αναφέρουν στα σχόλιά του.
Από την άλλη κυκλοφορούν δεκάδες σχολιασμοί τύπου "δεν μπορεί η κοινωνία να αναγάγει σε ήρωες πρόσωπα τηλεοπτικών reality και δεν μπορεί αυτά τα νέα παιδιά με την εφήμερη δημοσιότητα να μετατρέπονται σε πρότυπα ήθους".

 

  

 Για την υποδοχή στο Φαληράκι έγιναν αφιερώματα σε ανάλαφρες πρωινές εκπομπές της Κυριακής και αναμένεται να ακολουθήσουν δεκάδες ρεπορτάζ τις προσεχείς ημέρες. Σε μία από τις εκπομπές, το πρωί της Κυριακής, μίλησε και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυθιών Ο ΦΑΡΟΣ, Τάσος Χατζηγεωργίου που το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στην εξέδρα στην πλατεία Φαληρακίου, δίπλα στον James και του έδωσε κύπελλο νικητή εν μέσω αποθέωσης! 

Εκπομπές δημοσιογραφικού λόγου, όπως το Σαββατοκύριακο στον ALPHA με τον Νίκο Μάνεση άσκησαν έντονη κριτική για το γεγονός ότι οργανώθηκε πολυπληθή συγκέντρωση την στιγμή που γίνεται προσπάθεια να ξεκινήσει, στη Ρόδο, η τουριστική περίοδος, χωρίς έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού. 

Ο James είναι πλέον "φαινόμενο" της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας και είναι χαρακτηριστικό πως τις τελευταίες ημέρες το #jameskafetzis στην πλατφόρμα twitter είναι πρώτο με διαφορά.
Τις επόμενες εβδομάδες οι οθόνες της τηλεόρασης και των υπολογιστών θα γεμίσουν με ρεπορτάζ για τον 24χρονο από τις Καλυθιές. Οπλιστείτε με υπομονή γιατί τα σχόλια θα είναι των... άκρων. Από υπερβολική αγάπη μέχρι αδικαιολόγητο μίσος. 

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΚΥΠΡΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ


 Η Ανόρθωση Κύπρου το βράδυ του Σαββάτου κατέκτησε το κύπελλο Κύπρου νικώντας 2-1 (στην παράταση) στον τελικό τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Στην αποστολή της Ανόρθωσης συμμετείχε και ο Καλυθενός επιθετικός Μιχάλης Μανιάς που δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του και παρακολούθησε τον τελικό από τον πάγκο.

Σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος, φέτος στην Κύπρο, ο Μιχάλης Μανιάς πέτυχε τέσσερα τέρματα καθώς έχει ξεκινήσει μόνο πέντε φορές στην αρχική ενδεκάδα ενώ σε 15 αναμετρήσεις μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...