10 Νοε 2012

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ


Ομόφωνα η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών αποφάσισε να αναθέσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Κώστα Καμπούρης. Ο 38χρονος τεχνικός βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ενώπιον των μελών του ΔΣ και μετά από συζήτηση έκανε αποδεκτή την πρόταση και από τη Δευτέρα θα πιάσει δουλειά στα... γνωστά του λημέρια αφού έχει διατελέσει προπονητής στα τμήματα υποδομών αλλά και στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα για μικρό χρονικό διάστημα. Ο Κώστας Καμπούρης γνωρίζει άριστα την ομάδα κάτι που μέτρησε θετικά στη λήψη της απόφασης. Μάλιστα την Παρασκευή ήταν στις εξέδρες του γηπέδου Καλυθιών και παρακολούθησε τον αγώνα Απόλλων - Αρης 2-1.

ΟΙ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ


Κυκλοφόρησαν οι ατζέντες που δημιούργησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυθιών Ο ΦΑΡΟΣ για το 2013. Οσοι εγγραφούν μέλη στον σύλλογο θα λάβουν ως δώρο την πολυτελή ατζέντα-ημερολόγιο.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Με νίκη ξεκίνησε η μετά Δογιάμα εποχή στον Απόλλωνα Καλυθιών. Η ομάδα μας το απόγευμα της Παρασκευής νίκησε στο γήπεδο Καλυθιών 2-1 τον Αρη Αρχαγγέλου με τον Κώστα Δημητριάδη να έχει, υπηρεσιακά τον ρόλο του προπονητή.
Ο Απόλλων με ένα ξέσπασμα στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου σκόραρε δύο φορές με τους Αρχοντούλη και Μουτσοντέμι, αλλά στην συνέχεια "έκατσε" με αποτέλεσμα στο τέλος να κινδυνέψει με ισοφάριση. Ο Απόλλων είχε και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο μετά από εκτέλεση φάουλ του Αρχοντούλη.
* Η ομάδα παρατάχθηκε με οκτώ Καλυθενούς στην αρχική ενδεκάδα κάτι που φανερώνει την ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς. Επαιξαν από την αρχή οι Κουφάλης, Μοσχιδιού, Κίτσος, Βιτσέντζος, Μ. Κυριαζής, Γ. Κυριαζής, Αρχοντούλης, Τίμος Σαββούλης. Βέβαια "δικά μας παιδιά" θεωρούνται και οι άλλοι τρεις της αρχικής ενδεκάδας αφού εδώ και πολλά χρόνια οι Αλαχούζος, Μαυρομούστακος και Μουτσοντέμι αγωνίζονται στις Καλυθιές.
* Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου προπονητή με τον Κώστα Καμπούρη να έχει προβάδισμα. 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...