25 Ιαν 2012

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ BOWLING ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ



Το bowling είναι ένας αποδεδειγμένα ένας από τους καλύτερους τρόπους indoor διασκέδασης και αυτό γιατί γίνεται ιδιαίτερα  απολαυστικό όταν παίζεται ομαδικά ενώ στην πράξη είναι ακόμα πιο συναρπαστικό  καθώς προσπαθείς να κάνεις  strike και να ρίξεις όλες τις κορίνες. Στην πρόκληση αυτή σίγουρα κανείς δε μπορεί να αντισταθεί!!!Το βασικό στοιχείο δε που κάνει το bowling επιτυχημένο είναι πως απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας αφού η μυϊκή δύναμη δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο για την επιτυχία της βολής . Το μόνο που χρειάζεται είναι εξάσκηση, καλή τεχνική σταθερότητα στη κίνηση και φυσικά διάθεση.Αν αποφασίσετε ότι το bowling σας ενδιαφέρει , πάρτε τους φίλους σας  και ελάτε στο SKYPARK BOWLING CENTER στο Φαληράκι  όπου θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του Δωδεκανησιακού τουρνουά bowlin παρουσία του Brian Voss  ο οποίος είναι ένας από τους πέντε καλύτερους strikers στο κόσμο έχοντας στο ενεργητικό του 25 τίτλους στο PBA  ενώ παράλληλα είναι  μέλος του PBA Hall of Fame. Μάλιστα μέχρι σήμερα έχει σημειώσει 59 επίσημα 300άρια στο ενεργητικό του και συνεχίζει να είναι ενεργός αθλητής και προπονητής.
Το Σάββατο λοιπόν 28/1/12 και ώρα 20:00 θα γίνει  στο νησί μας ο ατομικός τελικός Δωδεκανήσου με τον διάσημο striker να λαμβάνει μέρος, ενώ την Κυριακή 29/1/12 θα πραγματοποιηθεί ο ομαδικός τελικός. Εσείς απλά φορέστε την αθλητική σας φόρμα , πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και οδηγήστε τα βήματα σας ως το κέντρο μπόουλινγκ SKYPARK στο Φαληράκι.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ


Παρουσία πολλών νέων παιδιών πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον σύλλογο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Ο ΦΑΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ-ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ. Τα νέα παιδιά έδειξαν να έχουν διάθεση εθελοντικής προσφοράς ώστε ο σύλλογος να έχει δυναμική παρέμβαση σε θέματα εκδηλώσεων, πολιτισμού και περιβάλλοντος τα επόμενα χρόνια.

Η νέα διοίκηση αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: Τάσος Χατζηγεωργίου
Αντιπρόεδρος: Θοδωρής Μάστορας
Γενικ. Γραμματέας: Σταυρούλα Σαββιου
Ταμίας Α': Τσαμπίκα Πολυχρόνη
Ταμίας Β': Ειρήνη Φτάκλα
Ομάδα Εκδηλώσεων: Παναγιώτης Μανιάς, Τσαμπίκα Χατζηγεωργίου
Ομάδα Περιβάλλοντος:  Μιχάλης Παπαγεωργίου, Τασούλα Χατζηνικόλα
Μέλη: Βασίλης Καραγιάννης, Μιχάλης Παπαγεωργίου, Μανώλης Καφετζής, Αγγελος Τανανάκης, Διαμαντής Σαββούλης, Τασούλα Χατζηνικόλα, Θέμη Χατζηνικόλα, Τσαμπίκα Κατεβαίνη, Τάσος Κώστας, Ειρήνη Αναστασά, Κυριάκος Χατζηγεωργίου, Πολυχρόνης Κώστας, Μιχάλης Κώστας, Λάκης Κασταμούλας, Πολύκαρπος Στάθης, Κώστας Βλάχος, Σάββας Κασταμούλας, Τασούλα Γιαλλούση, Σταυρούλα Πολυχρόνη, Παναγιώτης Αντωνάς, Σάκης Πολυχρόνης, Δημήτρης Παπανικολάου

ΠΟΥ "ΧΑΘΗΚΕ" ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ;

Σε γραφεία του ενιαίου δήμου Ροδίων ψιθυρίζεται έντονα πως υπάρχουν τιμολόγια αγοράς παγοδρομίου από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του πρώην δήμου Καλλιθέας. Παρά τις έρευνες που έγιναν, σύμφωνα με τις διαρροές, το παγοδρόμιο δεν βρέθηκε.
Οι ίδιες "κακές" γλώσσες λένε πως πριν λειτουργήσει ο ενιαίος δήμος κάποιοι από τον πρώην δήμο Καλλιθέας "χάρισαν" το παγοδρόμιο σε ιδιώτη επιχειρηματία.
Όλα τα παραπάνω επειδή συζητούνται σε δημόσιους χώρους σωστό θα είναι οι πολιτικοί που έχουν τώρα την ευθύνη να τοποθετηθούν δημόσια και αν όντως υπάρχουν τιμολόγια αγοράς παγοδρομίου να δοθούν στη δημοσιότητα και να γίνει καταγγελία στις δικαστικές αρχές προκειμένου να καταλογιστούν ευθύνες σε εκείνους που "έχασαν" ή "δώρισαν" τη δημόσια περιουσία.
Πέρα από το παγοδρόμιο ακούγεται πως υπάρχουν τιμολόγια ύψους 40 χιλ. ευρώ για εξοπλισμό μικροφωνικών εγκαταστάσεων και ηχείων που επίσης αναζητήθηκαν αλλά δεν βρέθηκαν από τους υπεύθυνους του ενιαίου δήμου.
Κάποια μηχανήματα που δόθηκαν σε δημοτικό σχολείο του χωριού μας σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν 40 χιλ. ευρώ. 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...