6 Ιουν 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ



Κάθε Σαββατοκύριακο η παραλία Φαληρακίου γεμίζει από Ελληνες (Ροδίτες) λουόμενους που απολαμβάνουν την υπέροχη θάλασσα και την ατέλειωτη αμμουδιά.

ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ

Με ομόφωνη απόφαση των ταμειακώς εντάξει μελών των αθλητικών μας σωματείων, εγκρίθηκε σήμερα η αμοιβαία αλλαγή ονομάτων.
Με απόφαση των γενικών συνελεύσω θα κατατεθούν τις επόμενες ημέρες από τον δικηγόρο Στέργο Λεβέντη αιτήσεις στο πρωτοδικείο για μετονομασία του ΑΟ ΕΡΜΗ ΚΑΛΥΘΙΩΝ σε ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ-1947 και του ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ σε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΕΡΜΗΣ.
Η γενική συνέλευση εξέλεξε διοικούσα επιτροπή που θα φέρει εις πέρας τον πρώτο χρόνο της ποδοσφαιρικής συνεργασίας με πρόεδρο τον Σάκη Πολυχρόνη και μέλη όλα τα μέλη των ΔΣ του Ερμή και Απόλλωνα.
Στην γενική συνέλευση έγινε εγγραφή μελών με ποσό 10 ευρώ, ενώ τα μέλη θα πληρώνουν και 5 ευρώ σε μηνιαία βάση. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει προσπάθεια να εγγραφούν περισσότερα από 500 μέλη.
Το βράδυ της Δευτέρας θα παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους ο νέος προπονητής του Απόλλωνα που είναι ο Δημήτρης Δογιάμας που τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως γυμναστής σε σχολεία της Ρόδου και έχει εργαστεί με επιτυχία στις Ακαδημίες του Ηρακλή, αλλά και σε ερασιτεχνική σωματεία του νησιού μας. Ο Δογιάμας βρέθηκε χθες στο γήπεδο Καλυθιών και παρακολούθησε προπόνητη των παικτών των εφηβικών ομάδων. Η παρουσίαση του νέου προπονητή και της φιλοσοφίας του αναγεννημένου Απόλλωνα θα γίνει στο παραθαλάσσιο μπαρ Γαλάζιο (πρώην Αλάτι).
* Οπως ειπώθηκε στην γενική συνέλευση βρίσκονται σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με τους Καλυθενούς ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν σε Απόλλωνα και Ερμή, ενώ από τους παίκτες που ενίσχυσαν πέρσι τον Ερμή στην Α΄ κατηγορία θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Καραγιάννη και τον αμυντικό Μιχάλη Κατσιδώνη.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...