6 Φεβ 2010

ΣΤΟ 88' ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗΝ "ΞΕΦΤΙΛΑ" Ο ΕΡΜΗΣ



Ενα βήμα πριν το χειρότερο αποτέλεσμα των τελευταίων ετών έφτασε σήμερα ο Ερμής Καλυθιών που... είδε και έπαθε να λυγίσει την αντίσταση της ουραγού Ομόνοιας Γενναδίου. Ο Ερμής νίκησε 4-2, αλλά μέχρι το 88' το παιχνίδι ήταν στο 2-2 κάτι που προκάλεσε έντονες μουρμούρες στην εξέδρα.
Ο Ερμής μπορεί, έστω και στο φινάλε να επέστρεψε στις επιτυχίες, όμως πρόσθεσε άλλη μία επιπόλαιη εμφάνιση στο ενεργητικό του.
Η ομάδα μας είχε την κατοχή έφτανε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τα τελειώματα ήταν "αστεία".
Απέναντι από τον Ερμή υπήρχε μία ομάδα της... πλάκας με πολλούς υπέρβαρους παίκτες που περπατούσαν στον αγωνιστικό χώρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο κέντρο της άμυνας της Ομόνοιας αγωνιζόταν (ή καλύτερα περπατούσε) ο επί χρόνια τερματοφύλακας Χατζηδημητρίου. Αυτό δείχνει πόσο κακός και ασόβαρος ήταν ο Ερμής.
Η Ομόνοια προηγήθηκε νωρίς (0-1) σε μία αντεπίθεση που εξέθεσε την άμυνα του Ερμή. Στο 30' ισοφάρισε σε 1-1 ο Μανέττας που κέρδισε δύο φορές στον αέρα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο 55' ο Δημητράς μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον γκολκίπερ με αποτέλεσμα να υποδειχθεί πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σταυρής κάνοντας το 2-1.
Στην συνέχεια οι παίκτες του Ερμή αντί να "καθαρίσουν" το ματς έκαναν πολλά λάθη με αποτέλεσμα να "τιμωρηθούν" στο 80' όταν μακρινό σουτ παίκτη της Ομόνοιας κατέληξε στα δίκτυα του Καραγιάννη (2-2).
Ο Ερμής γλίτωσε την αγωνιστική "ξεφτίλα" χάρη στο γκολ του Δημητρά στο 88' (3-2). Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μουτσοντέμι.
H σύνθεση του Ερμή: Καραγιάννης, Κίτσος, Γαλατάς (Γελημαχλελής), Χατζηγεωργίου (Βασιλόπουλος), Νικολός, Κυριαζής, Μάκρας, Σταυρής, Δημητράς, Μανέττας, Μουτσοντέμι.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...