8 Ιαν 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ

Θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους συζήτησαν με τον νομάρχη Δωδεκανήσου ο πρόεδρος και ο ταμίας της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων, κύριοι Παναγιώτης Τοκούζης και Γιάννης Αγγελινιός.
Εν όψει της επόμενης τουριστικής περιόδου, η κρισιμότητα της οποίας εκτιμάται ως δεδομένη από όλες τις πλευρές, οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζομένων καταλυμάτων εξέφρασαν στον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη την ανησυχία τους, θέτοντας παράλληλα σειρά αιτημάτων.
Ο προβληματισμός τους αφορά κυρίως στους συναδέλφους τους των μικρών νησιών, αλλά και στις προοπτικές του κλάδου εν όψει της υλοποίησης του ΕΣΠΑ, στο πλαίσιο του οποίου δεν προβλέπεται σημαντική στήριξη των «μικρών» επιχειρηματιών.
Ο κ. Μαχαιρίδης εξέφρασε την ευχή να συνεχιστεί η καλή συνεργασία των δύο πλευρών, μέσω του ΔΟΤ, όπως και την αισιοδοξία του ότι θα αποφευχθεί η κρίση, τουλάχιστον στο μέγεθος που όλοι προβλέπουν.
Από την πλευρά του, ο κ. Παν. Τοκούζης διαβεβαίωσε τον νομάρχη ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών από τα μέλη της Ομοσπονδίας προς όφελος της τουριστικής μας βιομηχανίας.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...