30 Δεκ 2014

ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ Η ΙΑΤΡΙΔΗ


Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν και η Καλυθενή βουλευτής Μίκα Ιατρίδη επέστρεψε στο κόμμα από όπου ξεκίνησε τη ΝΔ.
Το μεσημέρι της Τρίτης η Ιατρίδη συναντήθηκε σε καλό κλίμα με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η επιστροφή της στο κόμμα και η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο Δωδεκανήσου της ΝΔ για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Όπως δήλωσε η ίδια, στην δεύτερη ψηφοφορία εξήγησε αναλυτικά γιατί στήριξε την υποψηφιότητα Δήμα.
«Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα ειδικά ενόψει της τουριστικής περιόδου που είναι τόσο σημαντική ειδικά για την περιοχή μας τα Δωδεκάνησα. Ο κ. πρωθυπουργός πρότεινε μια λύση: εκλογή προέδρου και εκλογές μέσα στο 2015.
Δυστυχώς όμως για ακόμα μια φορά όπως και το 2009 εκβίασαν τις εκλογές».
«Δεν δέχομαι του εκβιασμούς απ' όπου κι αν προέρχονται. Συναντήθηκα με τον κ. Σαμαρά και δέχθηκα την πρότασή του να συμμετάσχω στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στα Δωδεκάνησα».
Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα μάθουμε όλοι εάν οι ψηφοφόροι της ΝΔ στις Καλυθιές και τον υπόλοιπο νομό συμφωνούν με την επιστροφή της Ιατρίδη και κυρίως εάν έχουν "συγχωρέσει" την σκληρότατη κριτική που άσκησε στον Σαμαρά και τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος τόσο ως βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων όσο και ως ανεξάρτητη τους τελευταίους μήνες. 

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ




Ο Πολιτιστικός και περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών ο Φάρος σας προσκαλεί στην υποδοχή του νέου έτους στην πλατεία Καλυθιων.

Έλατε να γιορτάσουμε μαζί με παζάρι από της 5:00μμ το απόγευμα με κεράσματα, πυροτεχνήματα, μουσική και πολλές εκπλήξεις !!!!
Από το πρωί της Τετάρτης η πλατεία Καλυθιών θα είναι κλειστή για τα οχήματα προκειμένου να στηθεί το παζάρι των συλλόγων. 

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ 60ΧΡΟΝΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 60χρονος Βρετανός υπήκοος που τους τελευταίους μήνες διέμενε σε σπίτι κοντά στο 2ο δημοτικό σχολείο Καλυθιών.
Τον 60χρονο βρήκε νεκρό στο διαμέρισμα ο Καλυθενός σπιτονοικοκύρης του που ανησύχησε μετά από 2-3 ημέρες που δεν τον είχε δει να κατεβαίνει στο χωριό για τα καθιερωμένα ψώνια στα τοπικά καταστήματα.
 Αμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ερεύνησε τον χώρο και βρήκε τον Βρετανό στο πάτωμα με κτύπημα στο κεφάλι. Ο ιατροδικαστής που έκανε την εξέταση δεν διαπίστωσε σημάδια ξυλοδαρμού κάτι που σημαίνει πως, πιθανότατα, ο 60χρονος έπεσε μόνος του και τραυματίστηκε θανάσιμα από το κτύπημα στο κεφάλι.
 Ο άτυχος άντρας (Andreew το μικρό του όνομα) είχε έρθει το καλοκαίρι, μόνος του, στο Φαληράκι για διακοπές, έμεινε σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων για τρεις μήνες και τελικά αποφάσισε να μείνει στις Καλυθιές και τους μήνες του χειμώνα νοικιάζοντας σπίτι.
Το διάστημα που έμεινε στο χωριό δεν είχε επαφές με τα υπόλοιπα μέλη της Βρετανικής παροικίας και προτιμούσε να περνάει πολλές ώρες στον προσωπικό του χώρο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι καθημερινά κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ κάτι που ίσως αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή του... 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...