5 Δεκ 2010

ΣΤΟΛΙΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ










Σήμερα το πρωί μαθητές των δημοτικών σχολείων Καλυθιών στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του χωριού ενώ τα μέλη του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ο ΦΑΡΟΣ ολοκλήρωσαν την κατασκευή φάτνης σε κλειστό χώρο. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν και στην πλατεία Καλυθιών θα υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις αλλά και παγοδρόμιο για τα παιδιά.

ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ



Δεν τα κατάφερε ο Απόλλων Καλυθιών στο ντέρμπι κορυφής. Η ομάδα μας ηττήθηκε 1-0 στις Φάνες από τον τοπικό Ακουσίλαο που μας προσπέρασε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Απόλλων δεν ήταν κακός αλλά δεν μπόρεσε να ανταποδώσει το γκολ που πέτυχε στο 50' ο Αφρικανός Ντίξον. Η ομάδας μας έχασε σημαντικές ευκαιρίες με κυριότερες τα δύο δοκάρια του Σεβδαλή στο 60' (μετά από εκτέλεση κόρνερ) και του Δημητρά στο 85' (σουτ από πλάγια θέση) καθώς και την κεφαλιά άουτ του Μανέττα στις καθυστερήσεις από το ύψος του πέναλτι.
Στα τελευταία παιχνίδια είναι φανερό ότι έχουν "μπουκώσει" βασικοί παίκτες όπως οι Σεβδαλής, Αττιτής, Μαυρομούστακος και λείπει πολύ από το χώρο του κέντρου ο τραυματίας Στέργος Σταυρής.
Ο Απόλλων έπαιξε με τους: Καραγιάννη, Κατσιδώνη, Κίτσο, Χατζηγεωργίου, Γενημαχλελή, Αττιτή (80' Ηλία), Σεβδαλή, Μουτσοντέμι, Δημητρά (90' Στάθη), Νικολό (70' Μανέττα), Μαυρομούστακο.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...