24 Μαΐ 2012

ΕΠΙΑΣΑΝ ΞΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

Οπως είχε προαναγγείλει το blog ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για την ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή Λιβάδεια Φαληρακίου. Εδώ και δέκα ημέρες πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού εσωτερικά, τοποθέτησης ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού και θα ακολουθήσει η τοποθέτηση κουφωμάτων.
Σχετικό ρεπορτάζ δημοσίευσε το ενημερωτικό site xxnews.gr.
Το όραμα των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας, που θα επηρεάσει και θα αναβαθμίσει το επίπεδο των ζωών μας «ξεμπλόκαρε». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.xxnews.gr στα ταμεία του Δήμου Ρόδου κατατέθηκαν 2 εκ ευρώ και θα διατεθούν αποκλειστικά για την αποπεράτωση των εργασιών του κλειστού γυμναστηρίου Καλλιθέας.
Οι εργασίες ξεκίνησαν από την κοινοπραξία στήριξης Μπράτιτση, Βρούχου, Γλυνού και προχωράνε σε γρήγορους ρυθμούς. Δεν υπάρχει πλέον κάποιο εμπόδιο και αναμένεται έως το τέλος του 2012 η κοινοπραξία να ολοκληρωσεί το μεγαλύτερο κομμάτι και να απομείνει ο εξοπλισμός. Παράλληλα στο διάστημα αυτό θα δημιουργηθούν νέοι λογαριασμοί από τους οποίους ο δήμος θα αντλήσει νέα έσοδα για να καλύψει τις ανάγκες ολοκλήρωσης του έργου και να δοθεί το συντομότερο προς χρήση.
Για το συγκεκριμένο έργο ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας Γιάννης Ιατρίδης, άντλησε από το πρόγραμμα Ελλάδα 2004, 500,000 ευρώ. Εξ’ ιδίων πόρων καλύφθηκε ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι της κατασκευής που αφορούσε περισσότερο τις μελέτες του έργου και τις διαδικασίες ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα «Θησέας», ώστε να αντλήσει κεφάλαιο με το οποίο έγινε η αγορά του οικοπέδου αλλά και να εντάξει το έργο στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων από το οποίο εισπράχτηκε το μεγαλύτερο κομμάτι που ξεπερνά τα 5.000.000 ευρώ.Με απλά ελληνικά, η Ρόδος αποκτά το μεγαλύτερο πολυχώρο, που θα βοηθήσει στη ανάδειξη και την πραγματοποίηση αρκετών επαγγελματικών δράσεων.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...