14 Μαρ 2011

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!

Την συμπαράσταση των φίλων του θέλει ο Απόλλων Καλυθιών που δίνει δύο κρίσιμα παιχνίδι αυτή την εβδομάδα.
Το μεσημέρι της Τρίτης (1.00 μ.μ.) η αγαπημένη μας ομάδα θα υποδεχθεί τον ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ στο γήπεδο Καλυθιών στον ημιτελικό κυπέλλου. Σε περίπτωση νίκης-πρόκρισης ο Απόλλων θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό της 25ης Μαρτίου κόντρα στην Αναγέννηση Ιαλυσού.
Επίσης την προσεχή Κυριακή στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της Α1 Δωδεκανήσου θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καλυθιών το μεγάλο ντέρμπι Απόλλων-Αναγέννηση και ο νικητής θα παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου του πρωταθλητή.
Ας είμαστε όλοι στο γήπεδο να ενισχύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στις παραλίες περιοχής Φαληρακίου. O χωρικός αντιδήμαρχος Κωνσταντίνου Αθηνόδωρος ευχαριστεί θερμά τη δημοτική κοινότητα Καλυθιών, το γραφείο εθελοντισμού, τα νηπιαγωγεία Καλυθιών, τα δημοτικά σχολεία και το γυμνάσιο Καλυθιών, το σωματείο ομπρελάδων Φαληρακίου, τη Λιμενική Αστυνομία, το ΚΤΕΛ, το προσωπικό του Δήμου και όλους τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην προσπάθεια αυτή. Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς Swedco Café Φαληράκι, οβελιστήριο Αλώνια και παντοπωλείο Καραγιάννης, για την προσφορά τους.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ρόδου

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...