18 Νοε 2012

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗ ΛΙΝΔΟ



Κείμενο-βίντεο xxsports.gr
Με ένα γκολ του πρώην «Καλυθενού», Μάκη Συμεωνίδη, ο Κλεόβουλος επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Καλυθιών στην Λίνδο σε ένα ματς του οποίου αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο βοηθός Φραγκίνης.
Κακό ήταν το ματς στο πρώτο ημίχρονο στην Λίνδο. Με τους ισχυρούς ανέμους να δυσκολεύουν τις προσπάθειες των είκοσι δύο ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κλεόβουλος είχε ελαφρά πρωτοβουλία, χωρίς όμως την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Από την άλλη ο Απόλλων προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με τον Αρχοντούλη, αλλά δεν πάτησε ποτέ με αξιώσεις στην περιοχή του Καραγιάννη. Στην επανάληψη ο ρυθμός άνοιξε με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ. Οι γηπεδούχοι με την είσοδο του Δήμου Παπαοικονόμου στο ματς έγιναν πιο απειλητικοί και τελικά δικαιώθηκαν καθώς στο 64΄ άνοιξαν το σκορ με τον Συμεωνίδη να παίρνει την κεφαλιά από κοντά, έπειτα από φάουλ του Παπαοικονόμου και κεφαλιά πάσα του Κολιάδη. Ο Απόλλων ανέβηκε στην συνέχεια, πήρε την πρωτοβουλία και προσπάθησε να φτάσει με αξιώσεις στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα όταν στο 77΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και λανθασμένα ο σκόρερ, Μάκης Συμεωνίδης, ωστόσο οι προσπάθειες τους στα τελευταία λεπτά σταματούσαν στην καλοστημένη άμυνα του Κλεόβουλου.
Κλεόβουλος (Νίκος Μαντικός): Καραγιάννης, Ευαγγελίδης Ι, Συμεωνίδης Γ, Κακλαμάνος, Κωστάκης Μ, Συμεωνίδης Α, Κολιάδης, Μασάδο (87΄ Παπαϊωάννου), Ευαγγελίδης Σ, Χαρίτος (92΄ Διάκουλας), Κωστάκης Π (61΄ Παπαοικονόμου)
Απόλλων Καλυθιών (Κώστας Καμπούρης): Φωτεινής, Μοσχιδιού (74΄ Καφετζής), Βιτσέντζος, Κίτσος, Αλαχούζος, Σαββούλης, Κυριαζής Μ (51΄ Φυλακούρης), Κυριαζής Γ (57΄ Δεληγιάννης), Αρχοντούλης, Μαυρομούστακος, Μουτσοντέμι

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...