3 Δεκ 2011

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ


Χωρίς να ικανοποιήσει με την εμφάνισή του ο Απόλλων νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου, εκτός έδρας, 1-0 τον Ευαγόρα και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οπως παραδέχθηκε ο προπονητής "μία ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις παίζει πάντα υπό πίεση και αυτό μερικές φορές στον αγωνιστικό χώρο". Ο Απόλλων λυτρώθηκε με το γκολ που πέτυχε στο 66' ο Γιώργος Καντιμοίρης μετά από πάσα του Εριόλ Μουτσοντέμι. Η ομάδα μας είχε το μυαλό της στο ντέρμπι που ακολουθεί την Τετάρτη εκτός έδρας με τον Ιάλυσο. Αυτό το παιχνίδι θα κρίνει πολλά για την συνέχεια της ομάδας και του πρωταθλήματος.
Στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων ο προπονητής του Απόλλωνα Δημήτρης Δογιάμας χρησιμοποίησε τους εξής: Καραγιάννης,Χατζηγεωργίου, Πλύγκος, Κίτσος, Σταυρής, Δημητράς (56΄Μουτσοντέμι), Δεληγιάννης, Συμεωνίδης, Αρχοντούλης, Καντιμοίρης, Μαυρομούστακος (87΄Φυλακούρης)
Δείτε τις καλύτερες φάσεις από το βίντεο του xxsports.gr


* Στο ημίχρονο έγινε σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στους προπονητές των δύο ομάδων.
* H επίσημη φωτογράφηση του Απόλλωνα έγινε από τον φωτογράφο Σάββα Αργυρού.

ΜΑΣ "ΚΡΑΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Τα "άσχημα" εγκατελειμένα κτίρια που βρίσκονται στο Φαληράκι (κυρίως), την Ιαλυσό και το Γκολφ κατέγραψε κάποιος άγνωστος και ανέβασε το σχετικό βιντεάκι στο youtube. Δυστυχώς η πραγματικότητα που αποτυπώθηκε δεν κολακεύει την περιοχή μας.
Ο άγνωστος, μάλλον αλλοδαπός που ζει στην περιοχή μας, σχολιάζει ότι "για κάθε ερειπωμένο κτίριο κτίζονται δύο καινούργια" και στο τέλος καταλήγει με το ειρωνικό ερώτημα "γιατί χρεοκόπησαν οι Ελληνες;"
Επίσης στην περιγραφή του βίντεο αναφέρει: "Αχρηστα κτίρια για τα οποία οι ιδιοκτήτες ζητάνε υψηλά ενοίκια. Οικόπεδα γεμάτα σκουπίδια σε ένα θλιβερό τοπία. Ακόμη κτίζουν νέες οικοδομές".

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...