3 Απρ 2010

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΜΕ ΤΑ ΘΡΟΝΙΑ

 

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στην εκκλησία μας ακούστηκε το πρώτο μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου. Οι πιστοί, ως είθιστε, κτύπησαν τα θρονιά, ενώ οι ιερείς πέταξαν μυρτιές για να καλοσωρίσουν το χαρμόσυνο νέο. Πέρα από το θόρυβο των ξύλινων θρονιών κουνήθηκαν και οι πολυέλαιοι της εκκλησίας ως αναπαράσταση του σεισμού που έγινε την στιγμή που αναστήθηκε ο Κύριος.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ


Με πρωτοβουλία ατόμων που αγαπούν το ποδόσφαιρο ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών ώστε να κατατεθεί επίσημο αίτημα συνένωσης των σωματείων Απόλλων Καλυθιών και Ερμή Καλυθιών. Εφτασε η ώρα το ποδόσφαιρο του χωριού μας να κάνει βήματα προόδου με την συνεργασία όλων των δυνάμεων. Η οικονομική κρίση και η αδυναμία των σωματείων να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις πρέπει να δώσει την αφορμή για δημιουργία ενός δυνατού μετώπου.
Αυτή την περίοδο στις ακαδημίες του Απόλλωνα και του Ερμή συμμετέχουν περίπου 200 παιδιά. Εχουμε ΟΛΟΙ την υποχρέωση να διώξουμε τις έριδες των περασμένων ετών και να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά ΟΡΑΜΑ για υγιή αθλητισμό.
Ας αφήσουμε στις άκρη τις όποιες διαφορές και ας ενωθούμε στην κοινή προσπάθεια για δημιουργία ενός ισχυρού συλλόγου που θα αποτελεί καταφύγιο νεανικών ονείρων και διαφήμιση του χωριού που όλοι αγαπάμε.
Οσοι επιθυμούν να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση ας επικοινωνήσουν με το email του blog kalithies@gmail.com ή με τα τηλ. 2241087948 και 6941544485.
Οι υπογραφές που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στις διοικήσεις των δύο ομάδων που έχουν και την τελική ευθύνη για την υλοποίηση αυτού του οράματος.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...