6 Μαΐ 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ





Βόλτα στους δρόμους και τα καταστήματα των Καλυθιών έκανε το απόγευμα της Παρασκευής η βουλευτής της ΝΔ Μίκα Ιατρίδη. Η κυρία Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συγχωριανούς της ακούγοντας, όπως ήταν αναμενόμενο, παράπονα για τους πολιτικούς που οδήγησαν την Ελλάδα σε κατάσταση πτώχευσης. Η νεαρή βουλευτής ξεκαθάρισε ότι από τη θέση της ασκεί κριτική στις αποφάσεις της κυβέρνησης και σημείωσε ότι η ΝΔ με νέα πρόσωπα και ιδέες ετοιμάζεται για την στιγμή που ο ελληνικός λαός θα την εμπιστευτεί και πάλι.

Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΔΡΟΜΟΣ


Εδώ και δύο εβδομάδες η οδός Δικισσίδη στην πλατεία του χωριού έχει ξαναγίνει δρόμος για τα οχήματα. Στην πράξη αποδείχθηκε λανθασμένη η μελέτη ανάπλασης με τη δημιουργία πεζόδρομου και την κατασκευή ξύλινης πέργκολας. Με την πάροδο του χρόνου η πέργκολα και τα παγκάκια απομακρύνθηκαν και τα οχήματα έχουν την... πολυτέλεια να κάνουν βόλτες πάνω από τα μάρμαρα που έμειναν (μαζί με τις μεγάλες γλάστρες) να θυμίζουν το έργο που φιλοδοξούσε να αλλάξει το κέντρο των Καλυθιών.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...