30 Σεπ 2008

ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ




Σήμερα επειδή δεν βρίσκω κάτι άλλο να γράψω λέω να αναρτήσω δύο φωτογραφίες που ήρθαν στο email του blog από την Αυστραλία. Είναι δύο οικογένειες από τις Καλυθιές (Γιαννης Κοντός και Μιχάλης Σταυρής με τις συζύγους και τα παιδιά) που μένουν εκεί στα ξένα και διαβάζετε καθημερινά τις σκέψεις τους στο "καφενείο" της σελίδας.
Με αφορμή αυτές τις φωτογραφίες θέλω να επισημάνω ότι θα πρέπει από το δήμο να ξεκινήσει μία προσπάθεια καταγραφής όλων όσων μένουν στο εξωτερικό. Αυτοί οι συγχωριανοί μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη μπορούν να αξιοποιηθούν και να αποτελέσουν τους καλύτερους πρεβσευτές για το τουριστικό μας προϊόν.
Με φυλλάδια και αφίσες μπορούν άριστα να διαφημίσουν το Φαληράκι και τη Ρόδο.
Οταν ξεκίνησα την έκδοση της εφημερίδας Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ζήτησα από το δήμο μία λίστα με τους ομογενείς. Κανείς δεν είχε κάτι σχετικό να μου δώσει. Είναι μία εκκρεμότητα που πρέπει να τακτοποιηθεί.

Υ.Γ. Οσοι Καλυθενοί μένετε στο εξωτερικό στείλτε στο email στοιχεία (διευθύνσεις και φωτογραφίες) για να ξεκινήσει η δημιουργία της λίστα.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...