27 Νοε 2010

ΣΤΟ 97' ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΗ ΔΟΞΑ








Ακατάλληλα για καρδιακούς είναι τα φετινά παιχνίδια του Απόλλωνα Καλυθιών. Μετά τη δύσκολη νίκη (θρίλερ) στην Κάλυμνο με 3-2 επί του ουραγού Καλυμνιακού ακολούθησε άλλη μία κακή εμφάνιση για την ομάδα μας. Το βράδυ της Παρασκευής ο Απόλλων αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Δόξα Ψίνθου και θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που κατάφερε να πάρει έστω και έναν βαθμό. Στο γειτονικό ντέρμπι οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο πάθος, ενώ αντίθετα ο Απόλλων ήταν νωθρός με πάρα πολλά λάθη.
Η Δόξα προηγήθηκε νωρίς με 0-1 (σκόρερ ο Στάππας μετά από συνεχόμενα κόρνερ και αδυναμία των αμυντικών του Απόλλωνα να απομακρύνουν), αλλά ο Απόλλων ισοφάρισε σχετικά γρήγορα με γκολ του Δημητρά. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 1-1 και στην επανάληψη και πάλι η Δόξα προηγήθηκε 1-2 μετά από νέα εκτέλεση κόρνερ (Σταμούλης). Μετά το 1-2 οι φιλοξενούμενοι επιδόθηκαν σε ροκάνισμα του χρόνου με πολλές καθυστερήσεις. Ο Απόλλων περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή χωρίς μεγάλες χαμένες ευκαιρίες. Ολα αυτά μέχρι το 97' όταν ο τερματοφύλακας Καραγιάννης προωθήθηκε για την τελευταία φάση του αγώνα, έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην αντίπαλη περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Κωστομοίρη.
Ο διαιτητής έδειξε τη βούλα του πέναλτι με αποτέλεσμα να γίνει χαμός στον αγωνιστικό χώρο και την εξέδρα με αψιμαχίες μεταξύ ποδοσφαιριστών και φιλάθλων (χωρίς όμως να ξεφύγει η κατάσταση). Οι Ψινθενοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα τόσο για τον καταλογισμό του πέναλτι όσο και για τα πολλά λεπτά καθυστέρηση που κρατήθηκαν. Τελικά με εύστοχη εκτέλεση ο Κατσιδώνης σημείωσε το 2-2 κρατώντας τον Απόλλωνα στην 1η θέση και δίνοντας το έναυσμα για νέο κύκλο αντιπαραθέσεων στις εξέδρες και τ' αποδυτήρια.
Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν φίλαθλοι της Δόξας που επιτέθηκαν φραστικά στον διαιτητή.
Ο Απόλλων έπαιξε με τους: Καραγιάννη, Αλαχούζο, Χατζηγεωργίου, Κίτσο, Κατσιδώνη, Αττιτή (74' Νικολό), Σεβδαλή, Μαυρομούστακο, Γενημαχλελή, Δημητρά, Μανέττα (46' Παπαδόπουλο, 70' λ.τ. Στάθη).

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...