3 Φεβ 2013

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΜΝΗΜΕΣ...


Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 18 χρόνια από την αποφράδα βραδιά που βύθισε στο πένθος την περιοχή μας.
Ηταν το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου 1994 όταν μετά από πολύωρη έντονη βροχόπτωση ο ποταμός Ποτός γέμισε ορμητικά νερά και παρέσυρε στον θάνατο τρία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που συμμετείχαν σε εκπαιδευτική άσκηση. Εκείνο το βράδυ, και τις επόμενες ημέρες πολλοί Καλυθενοί συμμετείχαν στις έρευνες για την ανεύρεση των άτυχων αξιωματικών.
Η υπόθεση εξακολουθεί να παραμένει ανοικτή σε επίπεδο δικαιοσύνης για το ύψος των αποζημιώσεων που οφείλει να πληρώσει το δημόσιο στους συγγενείς των θυμάτων όπως αποκάλυψε σε Κυριακάτικο δημοσίευμά της η εφημερίδα Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.
Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να διαβάσετε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

ΠΟΡΝΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Ρεπορτάζ: Rodosalarm.gr

Με ταρίφα 75 ευρώ για κάθε ερωτική συνεύρεση εισέπραττε η 36χρονη Λιθουανή που συνελήφθη χθες στο Φαληράκι όπου ήταν εγκατεστημένη προσφέροντας διάφορες απολαύσεις.
Η Λιθουανή είχε τον δικό της κώδικα επικοινωνίας και γρήγορα έγινε γνωστή στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στην πόλη της Ρόδου. Προσέφερε τις ερωτικές υπηρεσίες της άφοβα και ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου της κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα και φυσικά έφθασε και στ’ αυτιά των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Έτσι την κάλεσαν στο τηλέφωνο, το ραντεβού κλείστηκε με έναν αστυνομικό ο οποίος είχε μαζί του χαρτονομίσματα συνολικού ποσού 75 ευρώ, προσημειωμένα. Το ραντεβού έγινε κανονικά, ο αστυνομικός προπλήρωσε την ταρίφα των 75 ευρώ και ταυτόχρονα την συνέλαβε μαζί με άλλους συναδέλφους του που περίμεναν κοντά στο διαμέρισμα στο περιπολικό.
Οι πληροφορίες λένε ότι η Λιθουανή ήταν περιζήτητη και πολλοί ήταν εκείνοι που πλήρωναν τα 75 ευρώ για μια ερωτική συνάντηση.

To Φαληράκι εξακολουθεί να... προσφέρει ερωτικές απολαύσεις αφού πέρα από τα στριπτιτζάδικα ανοίγουν και κλείνουν μπαρ με... πονηρές προσφορές στους... πονηρούς πελάτες!

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...