3 Μαΐ 2020

ΤΟΠΟΣ ΜΑΓΙΚΟΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΝΙΑΤΑ


Με ωραίες εικόνες από την περιοχή μας και αισιοδοξία στον λόγο τους, οι επιχειρηματίες, τρίτης γενιάς, του τουρισμού Κώστας και Βασίλης Σωτηράκης προώθησαν το Φαληράκι συμμετέχοντας στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση" στην τηλεόραση ΑΛΦΑ.
Από την ταβέρνα ΒΙΚΤΩΡΙΑ και τα ομώνυμα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην άκρη του κόλπου Καθαρά τα δύο αδέλφια επισήμαναν την ανάγκη να κρατηθούν όρθιες οι επιχειρήσεις σε αυτή την δύσκολη εποχή με εσωτερικό τουρισμό και παράλληλα να ξεκινήσουν προσπάθειες αλλαγής τουριστικών δεδομένων όπως το σύστημα all inclusive που κρατά τους επισκέπτες μέσα σε μεγάλες πολυτελείς μονάδες.
Στην παρουσίαση του θέματος ο δημοσιογράφος έκανε το λάθος, που εξακολουθούν να κάνουν πολλά ΜΜΕ, σημειώνοντας ότι έφτασε η στιγμή το Φαληράκι να αλλάξει εικόνα και να σταματήσει να δέχεται μόνο νεαρούς επισκέπτες που αναζητούν ξέφρενη διασκέδαση βάζοντάς το στην ίδια μοίρα με τα Μάλια Κρήτης και τον Λάγανα Ζακύνθου. Ευτυχώς ο Κώστας και ο Βασίλης του εξήγησαν ότι τα τελευταία δέκα χρόνια ο τόπος μας παρέχει ασφάλεια καθώς έχει μεταλλαχθεί σε πρώτη επιλογή για οικογένειες και επισκέπτες που αναζητούν γαλήνη.   

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...