14 Δεκ 2009

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ φύλλο 135


Κυκλοφορεί την Τρίτη στα περίπτερα σε Καλυθιές-Κοσκινού-Φαληράκι-Ψίνθο η τοπική εφημερίδα Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ με όλες τις λεπτομέρειες της τελευταίας επεισοδιακής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ



Μήπως ο δήμος Καλλιθέας και το αρμόδιο τμήμα τεχνικών υπηρεσιών μπορεί να απαντήσει τι θα γίνει με το ανέκδοτο των σπασμένων πλακών στην πλατεία; Πληρώσαμε τόσα χρήματα τον εργολάβο για να ξηλώσει την άσφαλτο και να τοποθετήσει πλάκες προκειμένου να αποκτήσει... χαρακτήρα το χωριό και σε διάστημα λίγων μηνών φτάσαμε στο σημείο να αντικαταστούμε τις σπασμένες πλάκες με άσφαλτο. Η κατάσταση είναι για γέλια.
Πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα; Κλείνοντας τα μάτια και αδιαφορόντας; Επιβάλλοντας τον εργολάβο να αντικαταστήσει όλες τις σπασμένες πλάκες; Βάζοντας πίσσα αντί για πλάκες ώστε σε λίγα χρόνια το χωριό να επιστρέψει στην παλιά του μορφή; Ας απαντήσει κάποιος...
* Οι φωτογραφίες είναι από το ίδιο σημείο, έξω από τα γραφεία της Αστικής με διαφορά μίας ημέρας

ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ)


Αυτές τις ημέρες στην Κοπεγχάγη εκπρόσωποι απ' όλα τα κράτη συζητάνε την ανάγκη άμεσης λήψης αυστηρών μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος προκειμένου να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη. Αν δεν θέλουμε να δούμε εμείς και τα παιδιά μας εικόνες στα μέρη μας με λιωμένα παγόβουνα και πολικές αρκούδες ας ευαισθητοποιηθούμε. Ο καθένας ως μονάδα και όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τις συνήθειες της καθημερινότητας για να σώσουμε το ευαίσθητο περιβάλλον.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...