15 Απρ 2008

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

τΗΝ Πέμπτη θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Καλλιθέας και ήδη το παιχνίδι μεταξύ των δύο παρατάξεων... χοντραίνει. Οποιος θέλει να δεί καυγάδες και... ιπτάμενα αντικείμενα ας έρθει μία βόλτα από το δημαρχείο.
Σήμερα η αντιπολίτευση έβγαλε μία σκληρή ανακοίνωση που θα δημοσιευτεί αύριο στις εφημερίδες (όσες το βάλουν). Μεταξύ των άλλων αναφέρονται τα εξής:
"Την Παρασκευή ,11,Απριλίου κατατέθηκε η συνημμένη αίτηση για συζήτηση επίκαιρων θεμάτων στο ΔΣ του Δήμου μας .
Παρότι η αίτηση μας κατατέθηκε εμπρόθεσμα και με τις υπογραφές του απαιτούμενου αριθμού συμβούλων, τα θέματα μας δεν εγγράφηκαν στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού συμβουλίου της 17ης Απριλίου.
Άραγε ποια η εξήγηση της 'εκκωφαντικής' σιωπής της Δημοτικής Αρχής, σε προβλήματα όπως αυτό της οικοδόμησης εντός της ζώνης των 1000 μέτρων από τις πήγές Καλλιθέας και του μπαζώματος της δημόσιας αμμώδους παραλίας ανάμεσα στα ξενοδοχεία Παλλάντιουμ και Κολοσσός. Ποια η δικαιολογία προς στους πολίτες Καλλιθέας και Ρόδου .
Καλούμε της αρμόδιες υπηρεσίες, Κτηματική Υπηρεσία και Πολεοδομία να ελέγξουν τις ενέργειες αυτές. Ο αιγιαλός και οι παραλίες πρέπει να διαφυλαχτούν ανήκουν σε όλους. Είναι το κύριο και ίσως το μοναδικό στην παρούσα φάση, πλεονέκτημα για την τουριστική ανάπτυξη – σωτηρία του τόπου.
Στην εποχή της επικράτησης των ρουσφετολογικών παροχών οι όποιες βαφτίζονται πολιτική , με την αίτηση που καταθέσαμε προσπαθούμε να αναδείξουμε και να επιλύσουμε προβλήματα που αποφεύγει να αγγίξει η Δημοτική Αρχή".

ΚΟΥΙΖ;

Ιδιοκτήτης χωριού με οκτώ γράμματα

- - - - - - - -

Ποιος είναι;

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...