14 Οκτ 2012

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Υποστηρίζουμε τον Αγώνα "Η Ρόδος για την Ζωή"!
Μπλούζες είναι διαθέσιμες από το 1ο Δημοτικό σχολείο Καλυθιών από τον σύλλογο γονέων και

 κηδεμόνων .

Υπάρχουν όλα τα μεγέθη για μεγάλους και παιδιά.

Η μπλούζα κοστίζει 5 ευρω και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο "Η Ρόδος για την Ζωή".

Φέτος με τα έσοδα του Αγώνα θα αγοραστεί ένα υστεροσκόπιο.

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ


MAYΡΑ ΧΑΛΙΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ


Μία εβδομάδα μετά τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι επί του ΑΕΡΑ ο Απόλλων Καλυθιών παρουσίασε το κακό του πρόσωπο και το απόγευμα της Κυριακής δεν μπόρεσε να νικήσει στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων τον ουραγό της βαθμολογίας Ορφέα. Το τελικό 0-0 φανερώνει την άσχημη εμφάνιση της ομάδας μας. Ο Απόλλων τελείωσε το ματς με 10 παίκτες αφού στο φινάλε αποβλήθηκε για κτύπημα σε αντίπαλο ο τερματοφύλακας Φωτεινής.
Στη διοίκηση υπάρχει έντονος προβληματισμός τόσο για τον προπονητή όσο και για την εικόνα των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα φέτος εκτός έδρας είναι κακή αφού έχασε σε Ψίνθο, Παστίδα και δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ορφέα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις....

Το παιχνίδι από το xxsports.gr


Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ορφέας και Απόλλων Καλυθιών στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες με 0-0.Με αυτή την ισοπαλία, ο Ορφέας φτάνει τους 2 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα ενώ ο Απόλλων τους 10 και ισοβαθμεί με την Α.Ε.ΡΑ. στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μελανό σημείο του παιχνιδιού, τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τελευταίο σφύριγμα του Αντωνά.
Καλύτερα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο των Αγίων Αποστόλων η φιλοξενούμενη ομάδα του Απόλλων, η οποία από τα πρώτα κιόλας λεπτά έδειξε πως ήθελε να ελέγξει απόλυτα τον ρυθμό του παιχνιδιού.Στα πρώτα 20 περίπου λεπτά, οι Καλυθενοί είχαν την κατοχή της μπάλας και την μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις προσωπικές μονομαχίες, με τους γηπεδούχους ωστόσο να ισορροπούν από κει και έπειτα και να δείχνουν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.
Το πρώτο μέρος δεν είχε κάποια μεγάλη κλασσική ευκαιρία μπροστά από τις δυο εστίες, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.Στην επανάληψη, οι δυο ομάδες ήταν και πάλι ισορροπημένες, με τον Απόλλων να έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων αλλά παράλληλα να μην μπορεί να διασπάσει την πολυπληθή άμυνα της ομάδας του Γρηγόρη Σαρρή.Οι Ορφεΐτες είχαν πολύ πάθος καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, «μπλοκάροντας» τα επιθετικά ατού των φιλοξενούμενων και κρατώντας τους μέχρι το τέλος στο 0 κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, υπήρξε μια μικρή σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, με τους Φωτεινή και Νίκα να λογομαχούν έντονα και τον πρώτο να δέχεται την απευθείας κόκκινη κάρτα του Αντωνά.
Απόλλων Καλυθιών (Δημήτρης Δογιάμας): Φωτεινής, Μοσχιδιού, Συμεωνίδης, Κίτσος, Φυλακούρης, Βιτσέντζος, Μουτσοντέμι, Σταυρής(49′ α.α. Κυριαζής Μ. ), Δεληγιάννης, Μαυρομούστακος, Αρχοντούλη



Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...