11 Δεκ 2014

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΤΟ 1982!






Στη δημοφιλή ιστοσελίδα flickr.com χρήστης ανέβασε φωτογραφίες από τη διαμονή του στο ξενοδοχείο Faliraki Beach το 1982. Πριν 32 χρόνια το Φαληράκι ήταν διαφορετικό και όπως φαίνεται είχε ξεκινήσει η ανέγερση των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων επί της Λεωφόρου Καλλιθέας.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.flickr.com/photos/96002349@N00/sets/72157648378046825/

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΛΥΘΙΩΝ


Μετά από πολλά  χρόνια αλλάζει η τοπική ηγεσία της εκκλησίας μας. Με αφορμή την επικείμενη (σε έναν χρόνο) συνταξιοδότηση του Πάτερ Μιχαήλ Κουτσονούρη πρόεδρος στην Εκκλησιαστική Επιτροπή Καλυθιών ανέλαβε ο Πατερ Κασταμουλας Θεόδουλος που μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε στον Αγιο Νεκτάριο Φαληρακίου.
 Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλυθιών κ. Καφετζής, σε πρόσφατη συνάντηση, του ευχήθηκε καλορίζικος και η συνεργασία που ζήτησε θα την έχει αμέριστη.
Επίσης τον Πάτερ Μιχαήλ τον ευχαρίστησε για όλα αυτά τα χρόνια που προσέφερε στην εκκλησία και στο χωριό μας και την συνεργασία που είχε με την κοινότητα μας.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των νέων επιτρόπων Καλυθιών.

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

Ενημέρωση από τον προϊστάμενο του Ταχυδρομείου Καλυθιών κ. Παναγιώτη Αντωνά.

Όπως κάθε χρόνο από τα ΕΛΤΑ η εξόφληση τελών κυκλοφορίας
Στα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα γίνει και φέτος η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, Ι.Χ. & Δ.Χ., με βάση σχετική απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμβάλλουν στη διευκόλυνση των πολιτών, που μπορούν να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση στο εκτεταμένο δίκτυο των Ταχυδρομικών Καταστημάτων και των Ταχυδρομικών Πρακτορείων που καλύπτει ολόκληρη τη χώρα και να παραλάβουν την απόδειξη πληρωμής που θα χρησιμοποιήσουν ως αποδεικτικό της εξόφλησης.
Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ώστε να εκτυπώσουν τα σχετικά ειδοποιητήρια, έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2013 προσκομίζοντας στα ΕΛΤΑ μόνο τον ΑΦΜ και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματός τους.
Από φέτος καταργήθηκε  η υποχρέωση προμήθειας του σχετικού σήματος, και τα τέλη θα εξοφλούνται στο δίκτυο των ΕΛΤΑ με αποδεικτικό εξόφλησης την απόδειξη πληρωμής.
Τα ΕΛΤΑ εξυπηρετούν άμεσα κάθε πολίτη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας.


Ταχυδρομείο Καλυθιών: 2241085666

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...