30 Μαΐ 2010

"ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ"


Με τα χειρότερα λόγια για το Φαληράκι μίλησε ο Ρόδιος ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου (παίζει στο σίριαλ LAPD) σε συνέντευξη που δόθηκε στον Ρ/Σ «ΠΑΛΜΟΣ 99.5 και 105.6» και στην εκπομπή «Μουσικές Αναδύσεις» με την Τζίνα Δαβιλά, στις 8 Μαΐου 2010. Η συνέντευξη αναδημοσιεύτηκε και στην τοπική εφημερίδα Η ΡΟΔΙΑΚΗ.
Μεταξύ των άλλων ο ηθοποιός είπε: «Υπάρχει πολύς κόσμος που έχει πάρα πολύ ωραίο γούστο στη Ρόδο και υπάρχει και πάρα πολύς κόσμος που είναι εντελώς κακόγουστος. Το Φαληράκι δεν το σχολιάζω, η γνώμη μου είναι να γκρεμιστεί αυτή παράγκα που έχει στηθεί εκεί και να ξαναχτιστεί ή να μην χτιστεί και τίποτα. Ίσως αν είχα και εγώ μαγαζί και ζούσα την οικογένεια μου από κει, μπορεί και να έκανα τα ίδια, αλλά για όνομα του Θεού, ας σκεφτούμε λίγο παρακάτω».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Από την "παράγκα" του Φαληρακίου κ. Χρυσοστόμου ζουν εκατοντάδες οικογένειες. Από το 1975 όλοι οι Ροδίτες αποκόμισαν τεράστια έσοδα χάρη στο Φαληράκι. Το Φαληράκι με τα μεγάλα προβλήματα που γνωρίζουμε είναι το σπίτι μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να απαιτεί το γκρέμισμά του. Ελα μια βόλτα στο Φαληράκι για να σου αποδείξουμε ότι στις "παράγκες" υπάρχουν άνθρωποι με όνειρα, φιλοδοξίες, προβλήματα, μα πάνω απ' όλα άνθρωποι που ξέρουν να προσφέρουν φιλοξενία ακόμη και σε εκείνους που τους λοιδωρούν.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...