13 Οκτ 2013

ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Ευχάριστες στιγμές προσφέρει στους φίλους του στο ξεκίνημα της φετινής περιοδου ο Απόλλων Καλυθιών. Με την συμπαράσταση αρκετών οπαδών που ταξίδεψαν στην Κω η ομάδα μας το απόγευμα του Σαββάτου νίκησε 1-0 τον Αντίμαχο και πανηγύρισε το 3Χ3 στις πρώτες αγωνιστικές της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Η νίκη έχει μεγάλη σημασία αφού ο Απόλλων αγωνίστηκε με 10 παίκτες για 70' λόγω της αποβολής του Στέργου Σταυρή στο 20' για διαμαρτυρία στον διαιτητή. Μάλιστα η ομάδα μας τελείωσε το ματς με 9 ποδοσφαιριστές αφού στο 86' αποβλήθηκε και ο Εριόν Μουτσοντέμπι με 2η κίτρινη κάρτα.



Πλέον η προσοχή της ομάδας στρέφεται σε δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν. Την Τετάρτη στο γήπεδο Καλυθιών θα διεξαχθεί το παιχνίδι Κυπέλλου Απόλλων - Ασπίδα Απολακκιάς και θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο το σημαντικό ντέρμπι Απόλλων-Διαγόρας Ρόδου. Η συμπαράσταση των φίλων της ομάδας θα πρέπει να είναι σημαντική ως ανταπόδοση του καλού ξεκινήματος που έχουν πραγματοποιήσει ο Κώστας Καμπούρης και οι ποδοσφαιριστές του.

Η περιγραφή του αγώνα της Κω είναι από την ιστοσελίδα giafkasports.gr
Στο χειρότερο του ίσως παιχνίδι στην Α' κατηγορία Δωδεκανήσου ο Αντίμαχος ηττήθηκε δίκαια με 0-1 απ' τον Απόλλων Καλυθιών για την 3η αγωνιστική της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου. Με εννιά παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι αφού αποβλήθηκαν Σταυρής και Μουτσοντέμι ενώ χαρακτηριστικό της κακής εμφάνισης των κόκκινων είναι ότι δεν είχαν καμία ευκαιρία προς την εστία του Κούφαλη. Κορυφαίοι για την ομάδα του Κώστα Καμπούρη οι Κίτσος και Φυλακούρης ενώ σκόρερ ήταν (ποιος άλλος ;) ο Λευτέρης Μαυρομούστακος.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο εκμεταλλεύτηκαν τη νωθρότητα του Αντίμαχου και κατάφεραν μόλις στο 6ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ όταν ο Φυλακούρης που είχε προωθηθεί πήρε την κεφαλιά η μπάλα κατέληξε στον Δημητρά και εκείνος με παράλληλη πάσα βρήκε τον Μαυρομούστακο που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 0-1.

Μετά το πρώτο τέταρτο ο Αντίμαχος προσπάθησε να ισορροπήσει στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα μάλιστα που ήρθε και η αποβολή του Σταυρή με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία στο 16ο λεπτό. Οι «κόκκινοι» προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δε μπόρεσαν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους να φανούν απειλητικοί προς την εστία του Κούφαλη.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιώργος Σταμάτης προσπάθησε να τονώσει την μεσοεπιθετική του γραμμή περνώντας στον αγωνιστικό χώρο, πέρα απ' τον Φορτσέτι που μπήκε στο 40' και τους Βλαντιμίροφ και Ντινώρη αλλά η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Ο Αντίμαχος προσπαθούσε να πατήσει περιοχή ο Απόλλων Καλυθιών με διπλή ζώνη άμυνας κρατούσε εύκολα το υπέρ του σκορ και αυτό έκανε μέχρι το τέλος παρόλο που στο 86' έμεινε και με εννέα παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μουτσοντέμι.
Κορυφαίοι
Καλύτεροι απ' τον Απόλλων Καλυθιών οι Φυλακούρης, Κίτσος και Σκόρπος ενώ απ' τον Αντίμάχο προσπάθησαν οι Σκαλέρης και Φορτσέτι.
Διαιτησία
Αρκετά παράπονα απ' τον Απόλλων Καλυθιών για τις δύο κόκκινες κάρτες που έδειξε ο Φραγκιαδάκης. Χωρίς πρόβλημα οι Μαρίνος και Μαντάς.
Οι συνθέσεις
Αντίμαχος: Κιρκούσης, Παπαδόπουλος, Πέτκας, Βακουφτσής, Καράλιαμης (40' Φορτσέτι), Χατζησεβαστός Χ. (46' Βλαντιμίροφ), Συνεσίου Γ., Ζερβός, Τσατσακλάς (61' Nτινώρης), Σκαλέρης, Ζιώγας.
Απόλλων Καλυθιών: Κουφάλης, Κίτσος, Σιέχ, Σαββούλης (86' Τσαλίκης), Φυλακούρης, Σκόρπος, Δημητράς (70' Κιόττου), Σταυρής, Μουτσοντέμι, Μαυρομούστακος (64' Παπανικολάου), Κυρίτσης.

Το φιλμ του αγώνα:

6' ΓΚΟΛ!! Αδράνεια στην άμυνα του Αντίμαχου, η μπάλα κατέληξε στον Δημητρά και εκείνος με παράλληλη πάσα από δεξιά έστρωσε στον Μαυρομούστακο για το 0-1.
19' Kόκκινη κάρτα στον Σταυρή για διαμαρτυρία. Με δέκα συνεχίζει ο Απόλλων Καλυθιών.
25' Μακρινό σουτ του Καράλιαμη, η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κούφαλη.
Ημίχρονο
70' Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου πιέζει ο Αντίμαχος, χωρίς να καταφέρει ακόμα να φτάσει στη μεγάλη φάση.
86' Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μουτσονέμι. Με 9 συνεχίζει ο Απολλων Καλυθιών.

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι Αντίμαχος-Απόλλων:
http://giafkasports.gr/local/soccer/item/37909-teliko-antimaxos-apollwn-kalythiwn#!prettyPhoto

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...