13 Μαΐ 2014

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ"

« Κάπως έτσι σκέφτηκα να είμαι υποψήφιος στο τοπικό Καλυθιών»
Γράφει ο Στάμάτης Αναστασάς


Κάποιοι  από εσάς με γνωρίζετε  καλά και δεν χρειάζονται συστάσεις , αλλά πόσοι από εσάς γνωρίζετε ότι κατεβαίνω στις εκλογές με τον συνδυασμό του Στράτου Καρίκη για το τοπικό Καλυθιών;
Χωμένος ανάμεσα στις οθόνες και τους υπολογιστές μου στο μικρό μου μαγαζί, ως τεχνικός υπολογιστών και δικτύων, με πλησίασαν και μου πρότειναν να είμαι υποψήφιος σύμβουλος στο τοπικό των Καλυθιών. Αρχικά γέλασα. «Τι σχέση έχω εγώ με την πολιτική;» αναρωτήθηκα. Η πρόταση αυτή όμως έχει ξαναπεράσει από το μυαλό μου, συνοδευόμενη από την παρότρυνση αρκετών καλών φίλων.
Τότε είναι που το σκέφτομαι καλύτερα. Δεν είναι πολιτική, είναι το χωριό σου. Είναι ο τόπος που έχεις μεγαλώσει από μικρό παιδί, έχεις αγαπήσει και θες να προσφέρεις ώστε οι συνθήκες της καθημερινότητας σου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες. Τρέχεις από τόσος δα στα σοκάκια του χωριού και στις πλατείες. Γνωρίζεις τι κρύβει κάθε πέτρα από κάτω, γνωρίζεις τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους.
Αφού λοιπόν γνώρισα την υπόλοιπη ομάδα είπα το ναι. Νέοι άνθρωποι όλοι μας με διαφορετικές κομματικές ταυτότητες, πολλοί από μας χωρίς προηγούμενη σχέση με τον πολιτικό κόσμο, κάναμε μια επιλογή με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας.
Για τις Καλυθιές πάλεψαν επάξια πάρα πολλοί συντοπίτες μου και δε μηδενίζω το έργο που έχουν κάνει, αντιθέτως παραδειγματίζομαι από κάποιους (και δυστυχώς έχω κάποιους ως παράδειγμα προς αποφυγήν!). Απογοητευμένος όμως και ταλαιπωρημένος από το πολιτικό σύστημα της χώρας μου σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, είπα να σταματήσω να σχολιάζω στα καφενεία και να κρίνω εκ του ασφαλούς. Εφόσον αισθάνομαι ότι ο τόπος μου αξίζει καλύτερα, οφείλω τουλάχιστον να δοκιμάσω να προσφέρω και εγώ με όσες δυνατότητες έχω και να κρίνω εκ των έσω.
Η κοινωνία που ζούμε είναι μικρή και ήδη έχω λάβει και πικρόχολα σχόλια για την υποψηφιότητα μου ή μάλλον για το πώς την αντιμετωπίζω. Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δε θα κάνω ψηφοθηρία και δε ζητώ τη μονοσταυρία αλλά μια δυνατή ομάδα δίπλα μου ώστε να δουλέψουμε ενωμένοι αν εκλεγούμε . Δεν θέλω να με ψηφίζουν φίλοι και συγγενείς γιατί με αγαπούν, αλλά μόνο όσοι εκτιμούν ότι μπορώ να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος.  Δεν χρειάζομαι δέκα μέρες  προεκλογικού αγώνα για να γνωριστώ με τους συγχωριανούς μου ούτε για να μάθουν τι πρεσβεύω. Εδώ είμαστε και αγωνιούμε για τον τόπο μας ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί,  περισσότερα από  20 χρόνια.
Οι Καλυθιές πάντα είχαν να αναδείξουν έναν πλούτο πολιτισμού και τα τελευταία χρόνια οι σύλλογοι του χωριού μας το έχουν καταφέρει. Η προσπάθεια του πολιτιστικού συλλόγου Καλυθιών «ΦΑΡΟΣ», του συλλόγου γυναικών «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» , των αθλητικών συλλόγων του χωριού (ΣΤΑΥΡΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ) των χορευτικού εργαστηρίου ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ και πολλών εθελοντών έχουν δώσει την αξία που αρμόζει στο χωριό μας. Αν το τοπικό συμβούλιο που εκλεγεί αποτελείται από δυναμικούς ανθρώπους με θέληση και όρεξη για δουλειά, διοίκηση και αντιπολίτευση, μπορεί να συνδράμει ακόμα περισσότερο σε αυτή την προσπάθεια και οι Καλυθιές και το Φαληράκι να ακουστούν σε όλο το νησί! Γιατί ο Δήμος είναι οι δημότες του, και με δημότες πρόθυμους από τη μια και Αρχές δυναμικές από την άλλη πολλά μπορούν να πραγματοποιηθούν!
Ο Καλλικράτης αποδυνάμωσε τα τοπικά συμβούλια των χωριών μας, δεν τους έδωσε δικαιοδοσίες, ούτε αρμοδιότητες. Παρατηρούσαν τις εξελίξεις στον τόπο μας, με μόνο όπλο τους την λεκτική διαμαρτυρία. Το νησί δε χρειάζεται μόνο δήμαρχο, το νησί θέλει και άξιους τοπικούς συμβούλους που θα μπορούν να διαχειρίζονται τα προβλήματα της περιοχής τους. Ο Στράτος Καρίκης μας έπεισε ότι θα αγωνιστεί για να αλλάξει το σύστημα, κέρδισε την εμπιστοσύνη μας και θα τον στηρίξουμε σε αυτόν τον αγώνα.
Δεν θα δώσω προεκλογικές υποσχέσεις ούτε θα τάξω σε κανέναν τίποτα. Δεν έγινα πολιτικός σε μια μέρα, ένας Καλυθενός είμαι! Δεν είμαι υποψήφιος για να είμαι μέρος του συστήματος, αλλά για να ταχθώ απέναντι του, σε ότι είναι στραβό. Δίνω όμως το λόγο μου, ότι αν εκλεγώ, από τη πρώτη  στιγμή που θα αναλάβω καθήκοντα τοπικού συμβούλου, θα παλέψω μαζί με τους υπόλοιπους συμβούλους για τα προβλήματα του χωριού, τις εκκρεμότητες, τις σοβαρές παραλείψεις και ότι άλλο υποπέσει στην αντίληψή μου και θα στηρίξω οποιαδήποτε ιδέα προωθεί το καλό του τόπου μας και ας έρχεται και από «αντίπαλα» χείλη!
Τέλος θα ζητήσω από αυτό εδώ το βήμα, αυτό που ζητάω σε κάθε άνθρωπο που βρίσκω και συζητάμε αυτά τα πράγματα, και ας μην είναι χωριανός. Όχι δεν είναι η ψήφος σας, αλλά η υπόσχεση που θα δώσετε ο καθένας στον εαυτό του ότι προτού πάτε να ψηφίσετε θα ζυγίσετε τα πράγματα, θα κάνετε μια ανακεφαλαίωση των τελευταίων ετών και αν κάποιος δεν σας εκπροσώπησε θα φροντίσετε να τον στείλετε στη λήθη και με την ψήφο σας θα δώσετε την δυνατότητα σε κάποιον νέο να κάνει κάτι για σας. Αφήστε κατά μέρος φιλίες, γνωριμίες και συγγένειες γιατί όποιος βγει θα μας κυβερνάει για τα επόμενα 5 χρόνια, και 5 χρόνια είναι πολλά για να δώσουμε τότε την ευκαιρία σε κάποιον να κάνει κάτι για αυτόν τον τόπο. Οι φίλοι και οι συγγενείς μπορεί να είναι μια χαρά για να πιούμε καφέ και να κουβεντιάσουμε, αλλά για να λάβουν θέσεις διοίκησης πρέπει να αξίζουν. Διοίκηση κάνεις με βάση την αξία σου και όχι με τον βαθμό συγγένειας! Οπότε αν πιστεύετε ότι αξίζουν, καλώς να ορίσουν, αλλιώς οι μόνες καρέκλες που θα πρέπει να πιάσουν είναι αυτές στο Κυριακάτικο τραπέζι!

Σας ευχαριστώ
Αναστασάς Σταμάτης

Υποψήφιος Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών με τον συνδυασμό του Στράτου Καρίκη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΦΗΜΕΣ


Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλες και φίλοι,
Βρισκόμαστε αισίως λίγες μέρες πριν τις εκλογές για τον Δήμο μας.
Το τοπίο για την επόμενη μέρα έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει.
Πόσο παράξενο είναι όμως ότι η εκλογική αυτή αναμέτρηση γίνεται στο φόντο μιας συκοφάντησης εναντίον μου , εμπλέκοντάς με σε ανήθικες πρακτικές και αφήνοντας αιχμές ακόμη και για δήθεν χρηματισμό μου από την παράταξή μας.
Η πολιτική αλητεία όμως που προσπαθούν να περάσουν δεν θα περάσει.
Ο τόπος μας είναι μικρός και η πορεία του καθενός είναι ευτυχώς γνωστή.
Όλοι γνωρίζουν ότι ασχολούμαι χρόνια με τα κοινά. Μπορεί να δέχομαι πολιτικές βολές (όπως όλοι αυτοί που αποφασίζουν να πολιτευτούν), πάντως κανένας μέχρι τώρα δεν τόλμησε να αμφισβητήσει την καθαρότητα και εντιμότητά μου.
Είναι όμως τέτοια η εξουσιολαγνεία τους και ο φόβος τους για το ξεβόλεμα, που θέλουν να ακυρώσουν τον τίμιο αγώνα μιας ολόκληρης παράταξης.
Όλοι ξέρουν ότι με τη στάση τους αυτή, απλά δικαιολογούν την παρουσία τους και την ύπαρξή τους.
Οι πρακτικές του χρηματισμού είναι σε εμένα άγνωστες… άλλοι είναι αυτοί που τις εφαρμόζουν και τις παίζουν στα δάχτυλα.
Αναπόφευκτα η μνήμη όλων μας «σκοντάφτει» σε παλαιότερες αλλά και σε σημερινές  πρακτικές  υποψηφίων…
Ευτυχώς εγώ δε συγκαταλέγομαι στους συνεχιστές τους.
Οι στόχοι που υπηρετώ είναι καθαροί και γνωρίζουν από ηθικούς φραγμούς.
Με τιμή,
Παναγιώτης Τοκούζης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με την παράταξη «Ροδίων Όραμα» του Στράτου Καρίκη

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΡΙΚΗ


Αγαπητοί  συγχωριανοί, φίλοι και φίλες
Βιώνοντας σκληρά -επί σειρά ετών- την «αναπτυξιακή ύφεση» του τόπου μας και τον οικονομικό μαρασμό των επιχειρήσεών μας, μία πρέπει να είναι η έγνοια μας.
Να σηκώσουμε ανάστημα, να βρούμε τα λάθη μας, να συνεργαστούμε, να δουλέψουμε με φρέσκιες ιδέες και να σχεδιάσουμε το μέλλον αυτής της περιοχής που είναι πολλά υποσχόμενη και της αξίζουν πολύ περισσότερα.
Να διεκδικήσουμε όλες αυτές τις επενδύσεις που δεν έγιναν ποτέ στις Καλυθιές, παρά τα έσοδα που εισπράχθηκαν… Να διαρρήξουμε οριστικά τη σχέση μας με ένα χθες που τουλάχιστον δε μας αξίζει.
Έχουμε καθήκον να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας, να αποκτήσουμε κουλτούρα καθαριότητας, να αξιοποιήσουμε τις πανέμορφες παραλίες του Φαληρακίου δίνοντας ανάσα ζωής στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τουρισμού, εμπορίου, εστίασης και αναψυχής.
Με υποψήφιο δήμαρχο τον Στράτο Καρίκη και έχοντας ως οδηγό την εμπειρία μας αλλά πάνω απ’ όλα την αγάπη που έχουμε για τον τόπο όπου επιλέξαμε να ζούμε, να εργαζόμαστε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, πλαισιώνουμε το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ροδίων Όραμα».

Σ’ αυτόν τον αγώνα σε καλούμε να μας στηρίξεις, δίνοντάς μας την ευκαιρία να υλοποιήσουμε τα πιστεύω μας και να αποκτήσει επιτέλους ο τόπος μας τη μορφή και την ταυτότητα που του αρμόζει!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΡΡΕΝΗ


Πολύ περήφανους μας έκανε όλους μας στη μικρή κοινωνία μας, η μικρή μας μαθήτρια της Δ΄τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών Ρόδου.
Η μικρή Θαρρενή πήρε μέρος στον Α΄Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό στο πιάνο και της απονεμήθηκε το Α΄ βραβείο.
Ένα παιδί ταλαντούχο, άριστη μαθήτρια, με ξεχωριστό ήθος, σίγουρα θα μας κάνει περήφανους και στο μέλλον, αφού όσοι τη γνωρίζουμε, ξέρουμε ότι σύντομα θα ανήκει στους εκτλεκτούς καλλιτέχνες  - μουσικούς, που κατέχουν τον τρόπο να κάνουν το πιάνο να  «τραγουδά» και να αγγίζει τις καδριές των ακροατών της, με συγκίνηση και αμεσότητα.

Θερμά συγχαρητήρια Θαρρενή και καλή σταδιοδρομία σ΄αυτό που τόσο αγαπάς!
\Ο Διευθυντής,  Πλαστρούγγης Ιωάννης
Η Δασκάλα σου,  Φουντή Ειρήνη
Οι Συμμαθητές σου

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΑΧΡΑΜΑΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΧΡΑΜΑΝΗΣ,
 υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Καλυθιών με την παράταξη Ροδιακή Δημιουργίου του υποψήφιου δημάρχου Χατζή Χατζηευθυμίου


Γεννήθηκα το 1958 στις Καλυθίες όπου και μεγάλωσα  . Εισήλθα στον εργασιακό στίβο από το 1975 και σε ηλικία 17 χρόνων .Το 1993 άρχισα να εργάζομαι στον δήμο Καλλιθέας στην υπηρεσία καθαριότητας ως επόπτης οδοποιίας από όπου και συνταξιοδοτήθηκα το 2012 . Διετέλεσα από το 2002 και για 8 συνεχή έτη πρόεδρος εργαζομένων στον Δήμο Καλλιθέας . Το 2007-2009 καθώς και 2010-2012 ορίστηκα τεχνικός διευθυντής στον Απόλλων Καλυθιών . Συγχρόνως διετέλεσα προπονητής ποδοσφαίρου στον Απόλλων Καλυθιών , στον Ερμή Καλυθιών , στην γυναικεία ομάδα Σταυρός  Καλυθιών και σε διάφορες τοπικές ομάδες του νησιού μας .
Το γεγονός ότι υπήρξα πρόεδρος εργαζομένων στον δήμο μου για 8 χρόνια δηλώνει την αγάπη μου για το κοινό καλό και κυρίως πως είμαι και θα είμαι στο πλευρό των εργαζομένων . Ανέκαθεν ήμουν ανήσυχο πνεύμα και αυτό με καθιστά τολμηρό και αγωνιστή για το καλό του τόπου μου . Στόχος μου είναι η διεκδίκηση του δίκαιου του κάθε συγχωριανού μου ξεχωριστά καθώς και να βοηθήσω παλεύοντας για το καλό του τόπου μου συνολικά . Η ύπαρξη μου στο τοπικό συμβούλιο  δηλώνει υπόσχεση για το κοινό καλό και κυρίως την προαγωγή της εύρυθμης λειτουργίας του χωρίου μας .

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΠΟΥΡΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΠΌΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ, πιστό στο πλάνο που τέθηκε σε εφαρμογή από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργίας με τον προπονητή κ. Καμπούρη Κωνσταντίνο για ακόμη ένα χρόνο. Στόχος της ομάδας μας για την επόμενη χρονιά θα είναι η δημιουργία ενός δυνατού συνόλου για μια πορεία ανάλογη της προηγούμενης και η συμμετοχή - ανάδειξη και άλλων παιδιών από τις ακαδημίες μας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές του ήδη υπάρχοντος ρόστερ, καθώς επιθυμία μας είναι η παραμονή όλων των παικτών, και στη συνέχεια, σε συνεργασία με τον προπονητή, θα γίνουν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να καλύψουν τα όποια κενά θα προκύψουν.
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλων Καλυθιών με αφορμή τη λήξη του πρωταθλήματος της Α’κατηγορίας Δωδεκανήσου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις παρακάτω επιχειρήσεις - χορηγούς:
VERNILAC
 WIND
Βιβλιοπωλείο ΤΡΕΝΑΚΙ
 BARRA TRESS CAFFE BAR – Πολυχρόνη Σάκη
GK FITNESS CLUB – Καζέλλη Γεώργιο
TEXAS STYLE FRIED CHICKEN – Ταχραμάνη Σάββα
ALABAMA BAR – Μανιά Ιωάννη
 PEGASOS e- shop – Κατσούρη Θεοδόσιο
 ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟ – ΠΟ – Γαλατά Δημήτριο
 ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
PIZZERIA GONDOLA – Πιστόλας Ιωάννης
ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΕΡΓΟ – εκκενώσεις βόθρων
ΚΛΙΚ CAFFE BAR – Αφοί Αντωνίου
PIZZERIA SAN MARCO
ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΕΚΟ – Κούρτη Δημήτριο
ARISTON ΡΟΔΟΥ – Ασπράκης
CHAPLIN’S BAR – Σωτηράκη Κυριάκο
 ΣΤΑΥΡΗΣ Ο.Ε. – Σταυρή Αντώνιο
YOLO BAR – Κοτέ Κοσμά
ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ
– ΚΑΛΙΣΤΟ και ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ
 MANOLIS restaurant – Αφοί Παπανικολάου
 HEDERA
 ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΦΩΤΗΣ – ΒΑΓΙΟΣ – Κώστα Βάϊο και Κώστα Φώτιο
 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΖΗΣΗΣ ΗΛΙΑΣ
 ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ – Αφοί Μάστορα
 ELENA’S CORNER – Καφετζή Ελένη
 ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ 50/50 ΚΑΛΥΘΙΕΣ
 ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ – Οικ. Σαββούλη Στέργου
 ESPUMA BAR – Σωτηράκης Σάββας
 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 1947 – ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ – Συμιακό Κυριάκο και Συμιακό Εμμανουήλ
 FALIRAKI LAUDRY KARAGIANNIS CLEAN
ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ
ΚΑΛΙΚΟΥΝΗΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ la marquise
 SUPER MARKET ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ
AB FOOD MARKET – Στατιού Γεώργιο
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΙΜΑΚΟΣ – Παπαγεωργίου Δημήτριο
 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KALLITHEA MARE
 JAMAIKA BAR – Αφοί Στατιού
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑ – Γαλατά Εμμανουήλ
 ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ SHELL – Σαρίκα Γεώργιο
 Για τη στήριξή τους στην ομάδα μας. Ευχαριστούμε ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΟΜΠΡΕΛΛΑΔΩΝ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΛΑΔΕΣ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.
 Επίσης ευχαριστούμε το Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Καλυθιών και τους κ.κ. Σταυρή Ελευθέριο, Δημητριάδη Κωνσταντίνο, Αντωνίου Εμμανουήλ, Πολυχρόνη Παναγιώτη, Κακκιό Παντελή και Ηλία Ευάγγελο για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στην ομάδα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου 2013 – 2014.
Ευχαριστούμε επίσης όλους τους φίλους της ομάδας μας που με τη δυναμική παρουσία τους τόσο στους εντός όσο και στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας στήριξαν αφάνταστα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι οποίοι μέσα σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα πέτυχαν κάτι παραπάνω από τους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της περιόδου.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...