28 Φεβ 2014

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα έναρξης 6.00 μ.μ.) ο Απόλλων θα υποδεχθεί στις Καλυθιές τον Αστέρα Παστίδας στα πλαίσια του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Σίγουρος πως ο Απόλλωνας θα είναι στην τετράδα των πλέι-οφ παρά την κακή αγωνιστική του κατάσταση το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε ο Κώστας Καμπούρης με δηλώσεις του στο rodostv.gr. Ο τεχνικός του Απόλλωνα ανέφερε πως η ευθύνη για τις κακές εμφανίσεις βαραίνει αποκλειστικά αυτόν και ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες.
«Θέλω να αναφέρω πως αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας το τελευταίο διάστημα και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα τα οποία προήλθαν από διάφορες κακές συγκυρίες και ατυχίες που είχαμε. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και θα το αποδείξουμε στα επόμενα ματς. Θα είμαστε εμείς αυτοί που θα βρεθούμε στην τετράδα. Προτρέχω γιατί πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Ο Απόλλων επαναλαμβάνω θα είναι στην τετράδα και θα επανέλθει στις νίκες στα επόμενα ματς γιατί έχουμε ένα αξιόλογο σύνολο. Το δείξαμε σε όλη την σεζόν, θα το δείξουμε και τώρα».
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο Α. Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Faros Kalithies ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ PAPARAZZI BAR ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:30, ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΟ: 6€

ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ

Παράταση για μία εβδομάδα πήρε ο δημόσιος διαγωνισμός παραχώρησης έκτασης 50 στρεμμάτων από την εκκλησιαστική επιτροπή Καλυθιών στην περιοχή Θολάρι. Η αναβολή δόθηκε μετά από διαμαρτυρία του διαχειριστή του kalithies.blogspot.gr ότι στην προκήρυξη που δόθηκε στην δημοσιότητα είχε γραφτεί λάθος η κτηματολογική μερίδα της έκτασης.
Ο Τάσος Κώστας προειδοποίησε τα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής ότι η παραχώρηση της έκτασης σε έναν επιχειρηματία κρύβει πολλούς κινδύνους και εξέφρασε την αντίθεσή του στις παρασκηνιακές διαδικασίες που προηγήθηκαν. Επίσης κατέθεσε πρόταση η επίμαχη έκταση να σπάσει σε κομμάτια 5 στρεμμάτων και να ενοικιαστούν με ποσό 300 ευρώ ετησίως.
Οι εκπρόσωποι της εκκλησιαστικής επιτροπής (Πάτερ Μιχαήλ Κουτσονούρης και Νίκος Κιόττος) υπεραμύνθηκαν της απόφασης να παραχωρήσουν σε ένα άτομο τα 50 στρέμματα λέγοντας ότι  όλα γίνονται νόμιμα και πως οι προσφορές που έγιναν από Καλυθενούς ήταν με λίγα χρήματα και επίσης ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από ντόπιους για την αξιοποίηση των κτημάτων της εκκλησίας.
Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας κ. Τσιμενίδης απαίτησε να προχωρήσει ο διαγωνισμός παρ' ότι ήταν λάθος η κτηματολογική μερίδα λέγοντας χαρακτηριστικά "έχω ήδη παραγγείλει μοσχάρια".
Ο κ. Τσιμενίδης κατηγόρησε όσους αντιδρούν ότι έχουν "πονηρούς σκοπούς" ενώ είπε επίσης "ας πάνε οι Καλυθενοί να καλλιεργήσουν τα δικά τους χωράφια και μετά να ζητήσουν τις εκτάσεις της εκκλησίας".
Επίσης απαίτησε η έκταση να του παραχωρηθεί για 13 χρόνια παρ' ότι οι εκκλησιαστικοί κανόνες αναφέρουν ρητά ότι οι εκτάσεις παραχωρούνται για 3 χρόνια.
Ο δημόσιος πλειστηριασμός με τιμή εκκίνησης 3000 ευρώ ετησίως (συν 500 ευρώ για περίπου 60 ελαιόδεντρα) θα γίνει την προσεχή Πέμπτη 6 Μαρτίου και ώρα 5.00 μ.μ. στα γραφεία της εκκλησιαστικής επιτροπής. 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...