12 Ιουν 2013

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Τρεις νεαροί στο Φαληράκι βίασαν και λήστεψαν Σουηδέζα τουρίστρια
Την οδήγησαν στην αυλή ακατοίκητου σπιτιού και μετά τον βιασμό της αφαίρεσαν μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και 80 ευρώ. Άγνωστο ακόμα αν είναι έλληνες ή αλλοδαποί
Κρούσμα βιασμού με ληστεία προσπαθεί να εξιχνιάσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, μετά από καταγγελία 26χρονης Σουηδέζας τουρίστριας.
 Το σοβαρό αυτό περιστατικό καταγγέλθηκε χθες στην Ασφάλεια από το ίδιο το θύμα που περιέγραψε πώς τρεις νεαροί την παρέσυραν στην αυλή ακατοίκητου σπιτιού όπου την βίασαν και της έκλεψαν μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.
 Δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία αν οι τρεις βιαστές και ληστές της νεαρής τουρίστριας είναι έλληνες ή αλλοδαποί. Η ίδια πάντως εξετάστηκε από γιατρούς του νοσοκομείου για να πιστοποιηθεί και επίσημα ο βιασμός της. Φαίνεται πάντως ότι οι τρεις νεαροί γνώριζαν τη Σουηδέζα τουρίστρια από διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο του Φαληρακίου, αλλά όχι μέχρι του σημείου που να δεχόταν η 26χρονη να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί τους.
  
ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 Την 11-6-2013/05.3,0 καταγγέλθηκε από 26χρονη αλλοδαπή υπήκοος Σουηδίας ότι, την 04,30 της ίδιας ημέρας στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου, ενώ κινούνταν πεζή τρεις άγνωστοι άνδρες την ακινητοποίησαν με βία και αφού την οδήγησαν σε κήπο εγκαταλελειμμένης οικίας την εξανάγκασαν σε συνουσία.
 Επιπλέον οι δράστες της αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο, φωτογραφική μηχανή και 80 €. Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!

Σε αυτή τη μικρή γωνιά του διαδυκτίου έχουμε επιλέξει, συνειδητά, να γράφουμε μόνο για όσα συμβαίνουν στον τόπο μας. Στο internet υπάρχουν εκατοντάδες σελίδες που μπορεί κάποιος να πληροφορηθεί για τοπικά, εγχώρια και διεθνή γεγονότα.
Σήμερα όμως επιτρέψτε μου να κάνω μία εξαίρεση και να γράψω την οργή μου για τον τρόπο που η κυβέρνηση οδήγησε την ΕΡΤ σε κλείσιμο.
Για μένα η ΕΡΤ είναι εθνικό σύμβολο, είναι ένας μύθος της χώρας τα τελευταία 50 χρόνια. Μία χώρα χωρίς μύθους και σύμβολα παύει να υπάρχει.
Οι παιδικές μου αναμνήσεις είναι συνδεδεμένες με την ΕΡΤ. Από μικρό παιδί, πάνω στο κρεβάτι μαζί με τους γονείς μου παρακολουθούσα ειδήσεις, αθλητικά γεγονότα, ελληνικές και ξένες ταινίες, τηλεπαιχνίδια και σήριαλ.
Η ΕΡΤ με μεγάλωσε και ξαφνικά, ένας Σαμαράς και ένας Κεδίκογλου αποφάσισαν να την κλείσουν.
Οι δικαιολογίες τους είναι αστείες...
Υπάρχουν τεράστιοι μισθοί; Κόψτε τους όπως κάνατε με τις συντάξεις των γονιών μας...
Υπάρχουν σκάνδαλα; Στείλτε τους υπεύθυνους στη φυλακή... Κάντε το όμως...
 Και κλείστε τη Βουλή που είναι το κέντρο των σκανδάλων και των τεράστιων μισθών.
Δεν υπάρχει τηλεθέαση; Ε, και λοιπόν, υπάρχει ποιοτική τηλεόραση και τη θέλουμε.
Το αποφασίζουμε και διατάσσουμε είναι τακτική που ακολουθούν καθεστώτα Βόρειας Κορέας. Η Ελλάδα γέννησε τη Δημοκρατία, η Ελλάδα τώρα την καταργεί.
Η ιστορία της ΕΡΤ απέδειξε ότι η Ελλάδα έχει βουλευτές μαριονέτες που κινούνται στους ρυθμούς του "αυτοκράτορα". Βουλευτές για γέλια και λύπηση. Βουλευτές που θέλουν μόνο κάθε 1η του μήνα να εισπράττουν μισθό. Αξιοι...
ΕΡΤ δεν είναι η Στάη και τα λαμπρά ονόματα. ΕΡΤ είναι οι Ραδιοφωνικοί σταθμοί στο Αιγαίο, είναι η φωνή που κρατάει συντροφιά στο Καστελλόριζο.
Οταν βγούμε από την κρίση θα είμαστε ετοιμοθάνατοι γιατί δεν θα έχουμε νοσοκομεία, θα είμαστε αγγράμματοι γιατί δεν θα έχουμε σχολεία και δασκάλους, θα είμαστε πεινασμένοι γιατί δεν θα έχουμε συντάξεις. Λιγότεροι γιατροί, λιγότεροι εκπαιδευτικοί, λιγότεροι δημοσιογράφοι, λιγότεροι Ελληνες.
Αλλάξτε την ΕΡΤ, αξιοποιήστε την περιουσία και τις δυνατότητές της αλλά κρατήστε την ανοικτή.
Η ΕΡΤ είναι η Ελλάδα, με τα στραβά της και τα καλά της. Κλείνει η ΕΡΤ κλείνει και η Ελλάδα.
Οι σκέψεις μου μπορεί να μην έχουν συνοχή, όμως το σοκ από τις διεργασίες της κυβέρνησης και η οργή για το κράτος που λειτουργεί χωρίς σχεδιασμό και απλά υπακούει τους οικονομικούς δυνάστες τους δεν μου επιτρέπουν να γράψω με καθαρότητα.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως η ΕΡΤ είχε την  ατυχία να έχει περίπου 2500 εργαζόμενους, όσους δηλαδή απαιτούσε η Τρόικα να απολυθούν... Αν είναι 500 υπαλλήλους θα γλίτωνε και λουκέτο θα έμπαινε σε άλλο οργανισμό.
Σαμαρά και Κεδίκογλου άντε, κλείστε και το internet να γίνουμε σε όλα τα επίπεδα Βόρεια Κορέα. Αρκεί ένα προεδρικό διάταγμα...

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...