7 Ιουν 2008

ΔΡΑΜΑ Η ΚΩΜΩΔΙΑ

ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...

Επειδή τώρα τελευταία πολλοί "παρακολουθούν" όσα γράφονται στο blog με μεγάλο ενδιαφέρον θέλω να πω κάτι. Η δημιουργία παρόμοιου blog είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται και πολλές τεχνικές γνώσεις. Ακόμη και ανώνυμα μπορεί όποιος θέλει να δημιουργήσει κάτι παρόμοιο.
Οσοι λοιπόν (πολιτικοί) δεν είναι ευχαριστημένοι ας φτιάξουν ένα δικό τους και ας παρουσιάζουν πρόσωπα και γεγονότα όπως τα αντιλαμβάνονται.
Η δική μου αντιμετώπιση των πραγμάτων είναι αυτή που καταγράφεται καθημερινά στο blog και κάθε εβδομάδα στην εφημερίδα. Πάντα ΕΠΩΝΥΜΑ και με το ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.
Υ.Γ. Και αν κάποιος θεωρεί ότι αυτή η προσπάθεια είναι προσβλητική ή εξυπηρετεί παράνομους σκοπούς ας πράξει τα δέοντα.
Υ.Γ1. Και πάντα υπάρχει η λύση να υπάρχει στις συνεδριάσεις μία επαγγελαματική κάμερα, να καταγράφει τα πάντα και να παρουσιάζεται το υλικό, χωρίς περικοπές, στον κόσμο. Η δική μου μικρή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή έχει περιορισμένες δυνατότητες, μπορεί να καταγράψει βίντεο μόλις λίγων δευτερολέπτων και δεν είναι σε λειτουργία καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Υ.Γ. 2 Και στο κάτω - κάτω αν σας χαλάει το blog μην το επισκέπτεστε βρε παιδί μου

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...