25 Ιουν 2013

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

Με ανακοίνωση του ο Απόλλωνας Καλυθιών ευχαρίστησε τον Λευτέρη Μαυρομούστακο για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα. Όπως αναγράφεται ο έμπειρος επιθετικός ήταν αρχηγός με κάθε σημασία της λέξης στην ομάδα. Παράλληλα επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τους Χρήστο Κίτσο, Βασίλη Βιτσέντζο και Θοδωρή Κυρίτση, ενώ παράλληλα ανανέωσε ο Κυριάκος Χατζηγεωργίου και αποκτήθηκε ο τερματοφύλακας, Μανώλης Καμπούρης.   To Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών ευχαριστεί θερμά τον ποδοσφαιριστή κ. Μαυρομούστακο Ελευθέριο για την πολυετή πολύτιμη προσφορά του στο Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας του. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε το ήθος, την προσωπικότητα και την ποδοσφαιρική αξία του Λευτέρη. Στα έξι χρόνια παρουσίας του στην ομάδα ήταν ΑΡΧΗΓΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης στον αγωνιστικό χώρο, τα αποδυτήρια και έξω από αυτά. Επιθυμία μας ήταν να παραμείνει στην ομάδα μας και να κλείσει την καριέρα του σε εμάς αλλά διάφοροι λόγοι δεν το επέτρεψαν. Λευτέρη σε ευχαριστούμε  από τα βάθη της καρδιάς μας για τις χαρές και τις συγκινήσεις που μας προσέφερες όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε σύντομα οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν έστω και από άλλο πόστο αφού πλέον σε θεωρούμε δικό μας παιδί. Επίσης ανακοινώνουμε τη συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Κίτσο Χρήστο, Χατζηγεωργίου Κυριάκο, Σταυρή Στέργο, Βιτσέντζο Βασίλειο οι οποίοι θα αγωνίζονται στην ομάδα μας και την επόμενη περίοδο καθώς και τη συμφωνία για έναν χρόνο με τον Κυρίτση Θεόδωρο και τον τερματοφύλακα Καμπούρη Εμμανουήλ. Συνεχίζονται οι επαφές με ποδοσφαιριστές για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την κατάληξή τους. Ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Καλυθιών το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 θα περιμένει όλους τους φίλους της ομάδας στο πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων στο Φαληράκι ( Λιμανάκι ) όπου με τη βοήθεια του Χορευτικού Συλλόγου Τερψιχόρη και του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου ο Φάρος θα διοργανώσει μουσικοχορευτικό γλέντι.              

ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΚΑΛΛΙΘΕΑ"

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα γνωστά πρόσωπα της τοπικής μας κοινωνίας ανέλαβαν την πρωτοβουλία να αναλάβουν την συμμετοχή της ομάδας ΚΑΛΛΙΘΕΑ στα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ μετά από σχετική συνεννόηση με τον ιδρυτή της Νίκο Κιόττο.
Επικεφαλής της επιτροπής είναι ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών, Σάκης Πολυχρόνης και μέλη της οι: Σωτήρης Βαγιανός, Γιάννης Κουτσονούρης, Τάσος Χατζηγεωργίου, Κική Γιορδαμνή, Χρήστος Ρουσσάκης και Ανδρέας Γκοτζίδης. Σταδιακά στην επιτροπή θα προστίθενται και νέα μέλη.
Προπονητής της ομάδας θα είναι ο έμπειρος Κώστας Τρίτος.

Στόχος της ομάδας θα είναι η αξιοποίηση του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο Φαληράκι που σύμφωνα με δημοσίευμα της ΓΝΩΜΗΣ αναμένεται να είναι έτοιμο τον Δεκέμβριο. Το κλειστό αναμένεται να δώσει ώθηση στο άθλημα του μπάσκετ και να προσελκύσει πολλά μικρά παιδιά. Ο προβληματισμός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, της δημοτικής αρχής είναι πως θα λειτουργήσει το νέο στάδιο αφού δεν υπάρχει δυνατότητα προσλήψεων. Τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι δύο, είτε παραχώρηση σε ιδιώτη της διαχείρισης μετά από διαγωνισμό, είτε η παραχώρηση σε αθλητική ομάδα με όρο την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων. 

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...