29 Ιαν 2012

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ



Απεβίωσε το απόγευμα της Κυριακής στο νοσοκομείο της Ρόδου ο επι σειρά ετών κοινοτάρχης Καλυθιών Σταύρος Πολυχρόνης μετά από ένα εγκεφαλικό που είχε υποστεί πριν από μία εβδομάδα.
Ο Σταύρος Πολυχρόνης είχε διατελέσει κοινοτάρχης Καλυθιών δύο τετραετίες,από το 1978 έως το 1986 ενώ επί του Καποδιστριακού δήμου ήταν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας. Στις τελευταίες εκλογές του δήμου Καλλιθέας είχε συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Ιατρίδη χωρίς να εκλεγεί.
 Είχε αγωνιστεί για την επίλυση των προβλημάτων του χωριού μας ενώ γνωστοί ήταν και οι αγώνες του μέσα απο τη Νέα Δημοκρατία. Την προπερασμένη Παρασκευή έπαθε εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου. Παρέμεινε στην Εντατική σε κωματώδη κατάσταση.
Στην φωτογραφία ο μαχητικός Σταύρος Πολυχρόνης τον περασμένο Οκτώβριο παρών στον αγώνα των Καλυθενών για να μην περάσει η πρόταση Κουσουρνά για δημιουργία τσιγγανομαχαλά κοντά στο χωριό.
Αιωνία η μνήμη του. 
* Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στις Καλυθιές το απόγευμα της Δευτέρας στις 3.00 μ.μ.

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ



Το βράδυ στου Σαββάτου, στο ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ στο περιθώριο της κοπής πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου ο Απόλλων Καλυθιών τίμησε τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Οικονομίδη που στις αρχές της δεκαετίας του '70 υπηρέτησε το χωριό μας ως αγροτικός ιατρός αλλά και ως παράγοντας του αθλητικού μας σωματείου.
Ο κ. Οικονομίδης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις Καλυθιές λόγω της μεγάλης του προσφοράς στην τοπική μας κοινωνία δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την βράβευση από τον Απόλλωνα σημειώνοντας "αν δεν είχα διατελέσει μέλος της διοίκησης του Απόλλωνα δεν θα μπορούσα να έχω αυτή την υψηλή θέση στην ΕΠΟ".
Για λογαριασμό του Απόλλωνα την τιμητική πλακέτα στον κ. Οικονομίδη έδωσαν παλιοί του φίλοι όπως ο Δημήτρης Τσαλίκης, Γιάννης Σωτήρογλου, Δημήτρης Κώστας, Γιάννης Κασέρης αλλά και ο Γιάννης Φιλιππάκης που ζει στον Καναδά και όταν ήρθε στη Ρόδο για τις καλοκαιρινές του διακοπές είχε προτείνει να γίνει αυτή η κίνηση.
Ο κ. Οικονομίδης πέρα από παράγοντας του ποδοσφαίρου είναι διευθυντής της ΩΡΛ Κλινικής στο νοσοκομείο Παίδων και με αυτή του την ιδιότητα έχει βοηθήσει πάρα πολλούς Ροδίτες.


Μαζί με τον συμμαθητή του Γιάννη Σωτήρογλου μίλησαν στην κάμερα του blog για τη ζωή στις Καλυθιές τη δεκαετία του '70. 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ






Γέμισε το εστιατόριο ΜΙΜΑΚΟΣ στην μουσική εκδήλωση που πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο Απόλλων Καλυθιών.
Η διοίκηση του Απόλλωνα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστεί θερμά όλους όσοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση αλλά και εκείνους που αγόρασαν κάρτες ενισχύοντας την προσπάθεια που γίνεται τόσο στην ανδρική ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α' κατηγορία Δωδεκανήσου όσο και τα τμήματα υποδομών που λειτουργούν με την συμμετοχή περίπου 150 παιδιών. 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...