22 Μαΐ 2012

ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ

Το απόγευμα της Τετάρτης στο μοναστήρι της Αναλήψεως που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Ιωάννη θα τελεστή μέγας Εσπερινός και θα ακολουθήσει παραδοσιακό πανηγύρι με μουσική και προσφορά εδεσμάτων από την Εκκλησιαστική Επιτροπή Καλυθιών.
Το πρωί της Πέμπτης στη Θεία Λειτουργία στο μοναστήρι της Αναλήψεως θα δώσει το παρών και ο Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος.
Το γλέντι των βοσκών θα γίνει ένα Σάββατο του Ιουνίου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ







Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στο Φαληράκι. Οι τουρίστες αλλά και οι ντόπιοι που ανεβαίνουν για να θαυμάζουν την απίστευτης ομορφιάς θέα βλέπουν σκουπίδια και πεταμένα αντικείμενα. Ούτε η εκκλησιαστική επιτροπή Καλυθιών που έχει την ευθύνη ούτε το Τοπικό Συμβούλιο και ο δήμος Ροδίων δεν ενδιαφέρονται για την καθαριότητα του χώρου με αποτέλεσμα οι επισκέπτες πέρα από τη θέα να καταγράφουν στις φωτογραφικές τους μηχανές και τα σκουπίδια.
Μετά τις βροχές του χειμώνα ο δρόμος που ανεβαίνει στο μοναστήρι καταστράφηκε με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία να είναι επικίνδυνος, ειδικά τις βραδινές ώρες. Οι επισκέπτες αναγκάζονται να παρκάρουν μακριά από το μοναστήρι και να κάνουν το υπόλοιπο της διαδρομής με τα πόδια.
Εάν η εκκλησία και το τοπικό συμβούλιο αδυνατούν να βελτιώσουν την εικόνα του Προφήτη Ηλία ας ζητήσουν την συνδρομή εθελοντών.
Ας δώσουμε ένα τέλος στη δυσφήμηση του τόπου μας.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ


Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑ ΔΥΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΓΚΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ....ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.....ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..


ΟΙ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ......

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ



Μετά την ανακοίνωση της αναστολής λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας από την Ντόρα Μπακογιάνη, του κόμματος της οποίας είχα την τιμή να είμαι υποψήφια βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές της 6ης Μαίου 2012, δηλώνω ότι θα είμαι παρόν στον κοινό αγώνα με την Νέα Δημοκρατία, ώστε να βγει η Ελλάδα από την κρίση και το αδιέξοδο.
Είναι ανάγκη οι εκλογές να δώσουν το αποτέλεσμα που θέλει ο ελληνικός λαός για μια ισχυρή κυβέρνηση της κεντροδεξιάς, για να κυβερνηθεί ο τόπος στα δύσκολα με σοβαρότητα, ειλικρίνεια και πρόγραμμα.
Σαρίκα  Δωροθέα (Ροδούλα)
Πολιτευτής

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών μετά τη συνεδρίαση της Κυριακής αποφάσισε τα παρακάτω: 
Την Κυριακή 10.06.2012 και ώρα 12:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού μεταμόρφωσης της Σωτήρως να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου με Θέματα:
α) Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης περιόδου,
β) Αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου,
γ) Να τεθούν οι στόχοι της ομάδας  για τη νέα αγωνιστική περίοδο και
δ) Παρουσίαση του προγράμματος για την επανεγγραφή των μελών και την εγγραφή νέων στα μητρώα του Συλλόγου όπου με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου τα έσοδα από τις συνδρομές των μελών θα διατίθενται αποκλειστικά για τη λειτουργία των ακαδημιών.
      Παρακαλούνται όσοι από τα μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να αντικαταστήσουν τα παραιτηθέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου να καταθέσουν το αίτημά τους μέχρι την Παρασκευή 08.06.2012 στο Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου κ. Καζέλλη Σάββα ( τηλ. 6949448991 ).

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...