16 Μαρ 2008

ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!


Θέλω να γράψω κάποια πράγματα για το χωριό, αλλά τώρα δεν μπορώ γιατί πανηγυρίζω το 3ο γκολ της Ξάνθης κατά του Παναθηναϊκού. Κατάφεραν να μας καρδιοκτυπήσουν οι Παναθηναϊκοί που μείωσαν με 3-2, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Κρίμα γιατί ο φίλος μου ο Γιώργος θα έχει κατεβασμένα μούτρα μέχρι το πάτωμα...

Το έφαγε και η ΑΕΚ στο τέλος....
Πάλι κόκκινο θα είναι το πρωτάθλημα!

Υ.Γ. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έναν βαθμό πίσω από τον παναθηναϊκό γιατί η νίκη επι της Καλαμαριάς είναι "πέτσινη"

Υ.Γ. Ο παικταράς δίπλα στον Τζόρτζεβιτς θα πουληθεί 30 εκ. ευρώ!!!!!!

ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ


Θα έχουμε και τράπεζα!

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου προκειμένου να εγκαταστήσει και να λειτουργήσει νέα Τραπεζική Μονάδα στον οικισμό Καλυθιών, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να προσφέρει προς εκμίσθωση ακίνητο με τους παρακάτω ειδικότερους όρους:
1. Το ακίνητο να ευρίσκεται κατά κύριο λόγο σε ισόγειο χώρο
2. Η επιφάνεια του ακινήτου να καλύπτει τουλάχιστον τα 70 τετραγωνικά μέτρα.
3. Το ακίνητο να ευρίσκεται σε κεντρικό σημείο του οικισμού (κεντρική πλατεία Καλυθιών και στον δρόμο Καλυθιών –Ψίνθου από αστική εταιρεία Δήμου Καλλιθέας έως ΔΕΥΑΚ Δήμου Καλλιθέας).
4. Η μίσθωση θα είναι εμπορική και διέπεται από τις διατάξεις του ΠΔ 34/1995 «περί εμπορικών μισθώσεων» όπως ισχύει σήμερα.
5. Η Τράπεζα δεν προτίθεται να καταβάλει κανένα ποσό για αγορά «φήμης και πελατείας» του ακινήτου.
6. Κάθε ενδιαφερόμενος εκμισθωτής μπορεί να υποβάλλει σε κλειστή προσφορά (αυτοπροσώπως ή με συστημένη κλειστή επιστολή υπόψη ΔΣ.) το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008 και ώρα 14:00, στα γραφεία της Τράπεζας στη Ρόδο (Εθνικής Αντιστάσεως 51, 85100 Ρόδος, τηλ. 2241080550, Φαξ 2241080555) τα παρακάτω στοιχεία:
v Έγγραφη προσφορά για το ύψος του μισθώματος
v Τοπογραφικό διάγραμμα του προσφερόμενου ακινήτου (κατόψεις)
v Αντίγραφο τίτλου ιδιοκτησίας
v Φωτογραφίες του ακινήτου
Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία μπορείτε ν’ αποταθείτε στον κ. Αντωνόπουλο. (τηλ. 2241080516)

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...