14 Νοε 2011

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

"Πόλεμος" με επικίνδυνα όπλα μεταξύ αλλοδαπών στο Φαληράκι σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Συνελήφθη στην Ρόδο ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και αναζητούνται άλλοι δυο ομοεθνείς του για επικίνδυνη σωματική βλάβη
Συνελήφθη, χθες (13-11-2011) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου, ένας 23χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη διαμονή. Αναζητούνται ακόμη δυο ομοεθνείς συνεργοί του.
Ειδικότερα, χθες πρώτες πρωινές ώρες στο Φιλαράκι Ρόδου, ο 27χρονος, ο οποίος διαμένει παράνομα στην χώρα, μαζί με δυο ομοεθνείς του πήγαν σε οικία που διέμεναν δυο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 31 και 34 ετών αντίστοιχα και για άγνωστο λόγο επιτέθηκαν με χρήση σιδηρολοστου στους Πακιστανούς.
Από την συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ο 34χρονος, ενώ ο 31χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει πήδησε από ύψος 6 μέτρων και τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του πόδι.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Οσοι νοικιάζουν σπίτια σε άγνωστους αλλοδαπούς ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...