12 Νοε 2011

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗ


* Το βίντεο είναι από το xxsports.gr
Παρά την καλή εμφάνιση ο Απόλλων ηττήθηκε στην Κρεμαστή με 1-0 από τον τοπικό Φοίβο και υποχώρησε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Κορυφαία ευκαιρία το δοκάρι του Γιώργου Καντιμοίρη στο ξεκίνημα της επανάληψης.
Ο Απόλλων σε μία αντεπίθεση στο 77' παρουσιάστηκε απρόσεχτος στην άμυνα με αποτέλεσμα ο Καστρουνής από κοντά να πετύχει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.
Δύο λεπτά πριν το 1-0 του Φοίβου ο διαιτητής Κατσιδώνης ακύρωσε γκολ του Γιώργου Καντιμοίρη γιατί στο ξεκίνημα της φάσης ο βοηθός Πλακογιάννης υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Μαυρομούστακου. Πέρα από την υπόδειξη οφσάιντ φάνηκε ο Γιώργος Καντιμοίρης να τραβάει το χέρι του αντίπαλου αμυντικού.
Οι άνθρωποι του Απόλλωνα στο τέλος διαμαρτυρήθηκαν έντονα και μίλησαν για αλλοίωση του αποτελέσματος. "Κάποιοι ενοχλούνται που ο Απόλλων είναι στην 1η θέση. Θέλουμε ίση μεταχείριση από τη διαιτησία" δήλωσε γενικός αρχηγός της ομάδα Νίκος Ταχραμάνης.
Πάντως στην εξέδρα υπήρχε γκρίνια από πλευράς φίλων του Απόλλωνα για την απόφαση του προπονητή Δογιάμα να κάνει αλλαγές μετά το 75'. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η καλή εμφάνιση της ομάδας σε μία δύσκολη έδρα.
Ο Απόλλων αγωνίστηκε με τους: Καραγιάννη, Χατζηγεωργίου, Πλίγκο, Φυλακούρη, Κίτσο, Συμεωνίδη (75΄Μουτσοντέμι), Αρχοντούλη, Δημητρά (88' Σταυρής), Γενημαχλέλη (83' Ανδρ. Ορφανός), Καντιμοίρη, Μαυρομούστακο.

*Κάθε φορά που το παιχνίδι "στραβώνει"΄παρατηρείται, φέτος, το ίδιο φαινόμενο. Κάποιοι παίκτες με έντονο ύφος (σχεδόν προσβλητικό) να "μαλώνουν" κάποιους άλλους.
Με τέτοιες συμπεριφορές η ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει ως ΟΜΑΔΑ.
Η θα γίνουν όλοι μια γροθιά στα καλά και στα άσχημα ή διαφορετικά ας ξεχάσουν τα όνειρα για πρωτάθλημα...


* Το βίντεο είναι από το news12.gr

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...