17 Ιαν 2020

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ!




ΙΚΑΡΟΣ, ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΡΟΔΟΥ

Ποιoς είναι έτοιμος να παίξει;
 Το πρώτο
mud games (παιχνίδια στη λάσπη) είναι εδώ και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στην πίστα MX στις Καλυθιές.
Θα ξεκινήσουμε στις 9.00 με ελεύθερη προπόνηση για τους αθλητές και μετά τις 12.00 το παιχνίδι ξεκινάει!
Γέλιο, συναγωνισμός... και πολλά άλλα.. γιατί η ζωή θέλει απόλαυση και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος απ' το να γίνουμε παιδιά;
 Μην το χάσετε!

ΣΤΕΡΓΑΡΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ



Μέχρι τον… ουρανό θα φτάσουν αύριο οι φωνές των υποστηρικτών του Απόλλων Καλυθιών αφού το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καρπάθου θα έχει χαρακτήρα μνήμης και τιμής.
ΤΟ ΔΣ, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι αποφάσισαν να τιμήσουν το χαμογελαστό παιδί που έφυγε από κοντά μας τα Χριστούγεννα αλλά πάντα θα είναι κάπου ψηλά, θα μας βλέπει, θα χειροκροτεί τον Απόλλωνα και θα χαμογελάει στα γκολ και τις επιτυχίες.
«Στέργο ψυχάρα, Απολλωνάρα» το σύνθημα που θα δονήσει στις εξέδρες του γηπέδου Καλυθιών αύριο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ποσειδώνα που καιρού επιτρέποντος θα ξεκινήσει στις 14.45
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:
«Η ομάδα μας το Σάββατο 18/1 υποδέχεται τον Ποσειδώνα Καρπάθου σε έναν αγώνα προς τιμήν του αγαπημένου φίλου μας Στέργου Κώστα, προσκαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας αλλά και του Στέργου να δώσουν το παρόν.
Θα είμαστε όλοι εκεί!!»

"ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ"

Την αγνή, αληθινή πλευρά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έφερε στη δημοσιότητα ο αθλητής του ΑΟ Φαληρακίου Γιώργος Βαγιανός που κατέθεσε σκέψεις που φανερώνουν την μαγεία του αθλήματος που πολλοί έχουμε ξεχάσει.Ο Α.Ο. Φαληρακίου θα φιλοξενήσει την προσεχή Κυριακή (13:00) τους Πάνθηρες και ο νεαποκτηθείς αθλητής της ομάδας Γιώργος Βαγιανός, εγγονός του παλαίμαχου Μανώλη Αντωνίου (Παχής) συνέταξε ένα πολύ ωραίο κείμενο το οποίο  έστειλε στην ιστοσελίδα 12sports: 


''Δεν θα δείτε τον Μέσι ούτε τον Ρονάλντο... Δε θα νιώσετε τον παλμό της Θύρας 7, της Θύρας 13, της Θύρας 21 και της Θύρας 4 αλλά πιστέψτε με, αξίζει να βρεθείτε σ' ένα αγώνα τοπικού πρωταθλήματος. Ίσως η συμπεριφορά της κερκίδας να μην είναι η πιο κόσμια, ίσως χρειαστεί να νιώσετε λίγο περισσότερο τις καιρικές συνθήκες, αλλά αυτά τα παιδιά έχουν κάτι που χάθηκε πριν από καιρό από το ελληνικό, και όχι μόνο, ποδόσφαιρο... ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ Δεν διεκδικούν συμβόλαια, δε θα τους δείξει κανένα κανάλι, δε θα γίνουν είδωλο κανενός πιτσιρικά... ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ... κυριολεκτικά. Αν νομίζετε πως υπερβάλω, ξεκλέψτε λίγο χρόνο την Κυριακή και πηγαίνετε στο γήπεδο του χωριού σας. Ίσως νιώσετε και εσείς το πνεύμα της παρέας, της οικογένειας, της ομάδας. Ίσως να νιώσετε και σεις τη χαρά της νίκης, τη στεναχώρια της ήττας... Ίσως να αρχίσετε να νιώθετε γιατί αυτά τα παιδιά δε φοβούνται να παίζουν σε κακούς αγωνιστικούς χώρους, διακινδυνεύουν ένα τραυματισμό, κρυώνουν, ιδρώνουν.... Ίσως να σας μεταδώσουν το πάθος τους για το άθλημα στην πιο αγνή μορφή του... Και σε τελευταία ανάλυση, καθίστε για λίγη ώρα στις υποτυπώδεις κερκίδες και υποσηρίξτε τους, είναι φίλοι σας και δεν ζητούν τίποτα , μόνο το χειροκρότημά σας''.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...